Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Üretmek < ArcheAge >

ShineSun-Turkmmo

Tesadüf
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
2,051
Çözüm
236
Online süresi
6mo 29d
Reaksiyon Skoru
4,086
Altın Konu
74
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
392
MmoLira
334
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Simyacılık ve Terzilikten Baskıya, Soyuna, Sanata ve daha fazlasına 20'den fazla ustalık yetkinliğiyle kendiniz için bir ad verin. Her bir Yeterlilikte sadece faaliyetlerini yaparak yetenek kazanacaksın: Maden seviyeni yükseltmek için benim, Marangozluğu arttırmak için ahşap mobilya yapmak, vb.
El işi, ArcheAge'in oyun içi ekonomisinin bel kemiğini oluşturur ve oyunculara dünyayı şekillendirmenin başka bir yolunu sunar. Tüm işçilik süreci üç bölüme ayrılır: hasat (hammadde toplama), işleme (bileşenlerde hammaddeleri dönüştürme) ve üretim (bileşenleri tamamlanan öğelere dönüştürme). Her aşamada İşçi Puanları yatırımı gerekir ve çeşitli işçilik becerileri tarafından yönetilir.

Bir Yeterlik alanında 10.000 puana ulaştığınızda, o uzmanlık olarak belirli bir yeteneğin kilidini açmayı seçinceye kadar kapatılacaktır. Herhangi bir sayıda Yeterliliği 10.000'e yükseltebilirsiniz, ancak her karakterin kendilerine özel sınırlı sayıda uzmanlığı vardır. Bir Uzmanlık Kar Tanesi kullanarak bu sayıyı artırmak mümkündür. Ek olarak, bir beceriye kazandığınız ek puanları teslim ederek ve bir uzmanlık yuvasını serbest bırakarak uzmanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.
Bir Yeterliliğin ek kademelerinde uzmanlaşmanın faydaları, artan işlem hızı (hasat veya işçilik yaparken), İşçilik maliyetlerinde azalma, toplanırken nadir ürün toplama şansı ve beceri kilitli işçilik tariflerine erişimdir.

Yeterlilikler - Ne Yaratacaksınız?

• Simya
    İşleme, Üretim
    Yağlar, Pigmentler, Cilalar, Boyalar, İksirler, Sentez Malzemeleri
  • Marangozluk
    İşleme, Üretim
    Kereste, Tahta Silah, Mobilya, Tekne ve Yapı Destek Malzemeleri
  • Ticaret
    Üretim
    Ticaret Paketleri
  • yetenek
    Üretim
    Notalar, Müzik Aksesuarları, Lüks Öğeler
  • İnşaat
    İşleme, Üretim
    Yapı Destek Öğeleri, Yapı Malzemeleri, Vergi ve Arazi Genişletme Sertifikaları
  • Yemek pişirme
    Üretim
    Yiyecek ve İçecek Sarf, Ekmek ve Çorba Sarf, Bayram

• tarım
    Hasat
    Sebzeler, Tahıllar
  • Balık tutma
    Hasat
    Balık
  • toplama
    Hasat
    Otlar, Çiçekler, Bitki Örtüsü
  • El Sanatları
    Üretim
    Balıkçılık Öğeleri, Aletler, Takı, Lunagems, Konut Dekorasyonu
  • çiftçilik
    Hasat
    Tavukçuluk, Hayvancılık, Çiftlik Malzemeleri
  • Hırsızlık
    Diğer
    Yağmalanan Öğeleri Belirleme

• Dericilik
    İşleme, Üretim
    Deri, Zırh Deri
  • Kerestecilik
    Hasat
    Ağaçlar, Ahşap
  • talaşlı
    İşleme, Üretim
    Gemi Bileşenleri, Planörler, Taşıtlar, Yeniden Düzenleme
  • duvarcılık
    İşleme
    Tuğlalar, Zarlar, Kumullar, Mühimmat, Regrade Eşyaları

• metal işi
    İşleme, Üretim
    Külçe, Plaka Zırhı
  • madencilik
    Hasat
    Cevher, Taş, Değerli Taş
  • Baskı
    İşleme, Üretim
    Kâğıt, Kitaplar, Yazım Kitapları, Yeniden Öğeler, Buffs
  • Terzilik
    İşleme, üretim
    Kumaş, Dokuma Zırh
  • silâhlar
    Üretim
    Metal Silahlar

champions_stage95ab0f3bf614cbeb.jpg

yaprak
Folio, bölgeye özgü, zindanla ilgili olan ya da belirli bir işçiliği yapma becerisiyle ilişkilendirilmemiş olanlar dahil, ArcheAge'daki her işçiliği tarifini içeren özel bir menüdür. Yemek tarifleri her zaman uygun tezgahta gösterilirken, Folio onlara istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden erişmenizi sağlar.

Ekipman Ansiklopedisi
Ekipman Ansiklopedisi, ArcheAge'nin tüm dişli seçenekleri için tek adresli referansınızdır. Ansiklopedi, farklı teçhizatın istatistiklerini aramanıza, derecenizi değiştirdiğinizde ne olacağını görmenize, donanımlı olduğunda ne kadar Ekipman Noktası sağladığına dair bir fikir edinmenize ve hatta bunları şu anda bulunduğunuz öğelerle karşılaştırmanıza olanak sağlar giyme.
champions_stage80014489fff985bd.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri