- Konular
- 2,051
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Simyacılık ve Terzilikten Baskıya, Soyuna, Sanata ve daha fazlasına 20'den fazla ustalık yetkinliğiyle kendiniz için bir ad verin. Her bir Yeterlilikte sadece faaliyetlerini yaparak yetenek kazanacaksın: Maden seviyeni yükseltmek için benim, Marangozluğu arttırmak için ahşap mobilya yapmak, vb.
El işi, ArcheAge'in oyun içi ekonomisinin bel kemiğini oluşturur ve oyunculara dünyayı şekillendirmenin başka bir yolunu sunar. Tüm işçilik süreci üç bölüme ayrılır: hasat (hammadde toplama), işleme (bileşenlerde hammaddeleri dönüştürme) ve üretim (bileşenleri tamamlanan öğelere dönüştürme). Her aşamada İşçi Puanları yatırımı gerekir ve çeşitli işçilik becerileri tarafından yönetilir.
Bir Yeterlik alanında 10.000 puana ulaştığınızda, o uzmanlık olarak belirli bir yeteneğin kilidini açmayı seçinceye kadar kapatılacaktır. Herhangi bir sayıda Yeterliliği 10.000'e yükseltebilirsiniz, ancak her karakterin kendilerine özel sınırlı sayıda uzmanlığı vardır. Bir Uzmanlık Kar Tanesi kullanarak bu sayıyı artırmak mümkündür. Ek olarak, bir beceriye kazandığınız ek puanları teslim ederek ve bir uzmanlık yuvasını serbest bırakarak uzmanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.
Bir Yeterliliğin ek kademelerinde uzmanlaşmanın faydaları, artan işlem hızı (hasat veya işçilik yaparken), İşçilik maliyetlerinde azalma, toplanırken nadir ürün toplama şansı ve beceri kilitli işçilik tariflerine erişimdir.
Yeterlilikler - Ne Yaratacaksınız?
yaprak
Folio, bölgeye özgü, zindanla ilgili olan ya da belirli bir işçiliği yapma becerisiyle ilişkilendirilmemiş olanlar dahil, ArcheAge'daki her işçiliği tarifini içeren özel bir menüdür. Yemek tarifleri her zaman uygun tezgahta gösterilirken, Folio onlara istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden erişmenizi sağlar.
Ekipman Ansiklopedisi
Ekipman Ansiklopedisi, ArcheAge'nin tüm dişli seçenekleri için tek adresli referansınızdır. Ansiklopedi, farklı teçhizatın istatistiklerini aramanıza, derecenizi değiştirdiğinizde ne olacağını görmenize, donanımlı olduğunda ne kadar Ekipman Noktası sağladığına dair bir fikir edinmenize ve hatta bunları şu anda bulunduğunuz öğelerle karşılaştırmanıza olanak sağlar giyme.
El işi, ArcheAge'in oyun içi ekonomisinin bel kemiğini oluşturur ve oyunculara dünyayı şekillendirmenin başka bir yolunu sunar. Tüm işçilik süreci üç bölüme ayrılır: hasat (hammadde toplama), işleme (bileşenlerde hammaddeleri dönüştürme) ve üretim (bileşenleri tamamlanan öğelere dönüştürme). Her aşamada İşçi Puanları yatırımı gerekir ve çeşitli işçilik becerileri tarafından yönetilir.
Bir Yeterlik alanında 10.000 puana ulaştığınızda, o uzmanlık olarak belirli bir yeteneğin kilidini açmayı seçinceye kadar kapatılacaktır. Herhangi bir sayıda Yeterliliği 10.000'e yükseltebilirsiniz, ancak her karakterin kendilerine özel sınırlı sayıda uzmanlığı vardır. Bir Uzmanlık Kar Tanesi kullanarak bu sayıyı artırmak mümkündür. Ek olarak, bir beceriye kazandığınız ek puanları teslim ederek ve bir uzmanlık yuvasını serbest bırakarak uzmanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.
Bir Yeterliliğin ek kademelerinde uzmanlaşmanın faydaları, artan işlem hızı (hasat veya işçilik yaparken), İşçilik maliyetlerinde azalma, toplanırken nadir ürün toplama şansı ve beceri kilitli işçilik tariflerine erişimdir.
Yeterlilikler - Ne Yaratacaksınız?
- Simya
İşleme, Üretim
Yağlar, Pigmentler, Cilalar, Boyalar, İksirler, Sentez Malzemeleri - Marangozluk
İşleme, Üretim
Kereste, Tahta Silah, Mobilya, Tekne ve Yapı Destek Malzemeleri - Ticaret
Üretim
Ticaret Paketleri - yetenek
Üretim
Notalar, Müzik Aksesuarları, Lüks Öğeler - İnşaat
İşleme, Üretim
Yapı Destek Öğeleri, Yapı Malzemeleri, Vergi ve Arazi Genişletme Sertifikaları - Yemek pişirme
Üretim
Yiyecek ve İçecek Sarf, Ekmek ve Çorba Sarf, Bayram
- tarım
Hasat
Sebzeler, Tahıllar - Balık tutma
Hasat
Balık - toplama
Hasat
Otlar, Çiçekler, Bitki Örtüsü - El Sanatları
Üretim
Balıkçılık Öğeleri, Aletler, Takı, Lunagems, Konut Dekorasyonu - çiftçilik
Hasat
Tavukçuluk, Hayvancılık, Çiftlik Malzemeleri - Hırsızlık
Diğer
Yağmalanan Öğeleri Belirleme
- Dericilik
İşleme, Üretim
Deri, Zırh Deri - Kerestecilik
Hasat
Ağaçlar, Ahşap - talaşlı
İşleme, Üretim
Gemi Bileşenleri, Planörler, Taşıtlar, Yeniden Düzenleme - duvarcılık
İşleme
Tuğlalar, Zarlar, Kumullar, Mühimmat, Regrade Eşyaları
- metal işi
İşleme, Üretim
Külçe, Plaka Zırhı - madencilik
Hasat
Cevher, Taş, Değerli Taş - Baskı
İşleme, Üretim
Kâğıt, Kitaplar, Yazım Kitapları, Yeniden Öğeler, Buffs - Terzilik
İşleme, üretim
Kumaş, Dokuma Zırh - silâhlar
Üretim
Metal Silahlar
yaprak
Folio, bölgeye özgü, zindanla ilgili olan ya da belirli bir işçiliği yapma becerisiyle ilişkilendirilmemiş olanlar dahil, ArcheAge'daki her işçiliği tarifini içeren özel bir menüdür. Yemek tarifleri her zaman uygun tezgahta gösterilirken, Folio onlara istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden erişmenizi sağlar.
Ekipman Ansiklopedisi
Ekipman Ansiklopedisi, ArcheAge'nin tüm dişli seçenekleri için tek adresli referansınızdır. Ansiklopedi, farklı teçhizatın istatistiklerini aramanıza, derecenizi değiştirdiğinizde ne olacağını görmenize, donanımlı olduğunda ne kadar Ekipman Noktası sağladığına dair bir fikir edinmenize ve hatta bunları şu anda bulunduğunuz öğelerle karşılaştırmanıza olanak sağlar giyme.