romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nakliye Helikopteri Güncellemesi < Rust >

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShineSun-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShineSun-Turkmmo

Tesadüf
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
2,051
Çözüm
236
Online süresi
6mo 29d
Reaksiyon Skoru
4,086
Altın Konu
74
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
392
MmoLira
334
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Nakliye Helikopteri Güncellemesi
Yeni Taşıma Helikopteri otomatik taret ve çeşitli diğer düzeltmeler ve optimizasyonlarda yapılan değişikliklerle birlikte geliyor
Taşıma Helikopteri
Maurino Berry
Hurda Nakliye Helikopteri geldi!

Minicopter kadar çevik değil ama arkadaki birçok insana uyabilirsin. Geleneksel bir araç oturma modeli kullanmaz ve arkada yatmak için yürüdüğünüz arkaya binmek için kullanılır. Kargo gemisindeki veya Ekskavatör kolundaki harekete benzer bir uçuşta serbest hareket ve çömelme hakkınız olacaktır. Metin gerçekten adalet yapmaz, bu yüzden şu videoyu izleyin:

Merch Mağazası
Garry Newman
Bizim merch mağaza geçen hafta başladı. Birçoğunuzun nakledilmiş olduğunu takdir ediyorum, bu yüzden ilgilenmeyeceksiniz, ancak hoodies, tişörtler, şapkalar, bardaklar var.

Bu bizim için biraz deneyseldi ve çok mutlu olduğumuz tasarımlara yerleşmiş bir çok çalışma oldu. Gamey olan tasarımlar ile gerçekten söyleyemediğin tasarımlar arasındaki çizgiyi bir oyundan ayırmaya çalıştık.

Bu bizim ilk grubumuz - bu yüzden tekrar kontrol edin ve bize ikinci turdaki geri bildirimlerinizi verin .

At İyileştirmeleri
Maurino Berry
Atlar artık sunucuda daha az sıklıkta simülasyon yapmak yerine sıra güncelleme sistemi kullanıyor. Bunun sizin için anlamı, tüm sunucu ek yükü hariç, (ilk tanıtıldıklarında olduğu gibi) çok daha fazla duyarlı hissetmeleri gerektiğidir. Ayrıca ilkel bir 'lider' sistemi de ekledim, böylece bir yerlere sıkışırsa atın sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca artık at teknelerini iç mekanlara yerleştirebilirsiniz, bu yüzden birçok at garajı görmeyi dört gözle bekliyorum.
1db07f1065f148647.png

Autoturret Değişiklikleri
Maurino Berry
Uzun zamandır beklenen autoturret değişiklikleri sonunda burada.

Otomatik taretlerin artık kendi güç kaynakları yoktur ve bunun yerine elektrik sistemini kullanmaları gerekir. Çalışmak için 10 güce ihtiyaçları var, onsuz, sadece kapanıyorlar. Ayrıca bazı çıktılar ekledim, böylece bir hedefi olduğunda, cephanesi düşükse veya cephanesi bittiğinde devreleri tarete bağlayabilirsiniz. Bu şartlara göre kapıları açıp kapamak gibi harika şeyler gördüm.

Bu bir nerf olarak görülebilir, ancak kapak tarafında da hassasiyetlerinin çalışma biçiminde bazı değişiklikler yaptım. Eskiden yapabildiğin gibi bir tareti 'boşaltamazsın'. Hala cephane kullanıyorlar ve boş olduklarında ateş etmeyi bırakacaklar, ancak 3 atıştan fazlasını kaçırmayacaklar. Bu 'tatlı noktalar' insanları taretin bir kayaya 350 tur atmasını sağlamak için avlanırlardı geçmişte kaldı.

Sonuçta taretlerin şimdi daha adil ve çok daha iyi bir yerde olduğunu düşünüyorum.

Yakıt Jeneratörü
Maurino Berry

Şimdi yeni bir enerji kaynağı var. Küçük Yakıt Jeneratörü düşük dereceli yakıtla çalışır ve aktif olduğunda 40 güç üretir. Güç başlatma / durdurma için girişlere sahiptir, böylece akünüzün gücü bittiğinde jeneratörünüzün hareket etmesini sağlayabilirsiniz. Dolu bir yakıt deposu (500) birkaç saat sürmelidir.

Takım Değişiklikleri
Garry Newman
Taahhütler sayfamızı takip eden herkesin fark ettiği gibi, geçen ay Rust ekibine yaklaşık 10 kişi ekledik.

Yürütmekte olduğumuz prototip programında, stüdyonun çok fazla denetim veya yönlendirme olmadan kendi hedeflerine yönelik çalışan birkaç küçük takıma ayrıldığı bir sorun vardı.

Bunun şirketi yönetmenin en sağlıklı yolu olmadığına karar verdik ve büyük bir ekip olarak daha iyi olacağız. Bu yüzden üzerinde çalıştığımız tüm prototipleri iptal etme ve herkesi Rust ekibine atma kararını aldım. Prototiplemenin önemli olduğuna hala inanıyorum - sadece tam zamanlı bir iş olmamalı - bu yüzden ekip olarak her 6 ayda bir hafta kesmeye çalışacağız.

Pas ekibine şimdi katılanlar zaten birliklerini ellerinin arkası gibi tanıyorlar ve yerin dibine vuruyorlar. Bu değişimin faydalarını dahili olarak zaten görüyoruz, ancak birkaç ay içinde masaya ne getirdiklerini gerçekten görmelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri