Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FreeBSD Bağlantı Sorunu

THeDaRKLoRD2000

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
26
Online süresi
15g 47385s
Reaksiyon Skoru
41
Altın Konu
0
Başarım Puanı
116
TM Yaşı
10 Yıl 10 Ay 12 Gün
MmoLira
4,360
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba, Mysql dosyasını değiştirirken önce FreeBSD'nin içinde bulunan mysql'i sildim daha sonra yeni mysql dosyasını atmak istedim ama bağlantı kesildi ve tekrar bağlanamıyorum. Yardımcı olur musunuz? İçinde sistemler geliştirdiğim bir files var...

Çözüm
Nasıl çözümlendiğini öğrenebildiniz mi çözümü bizle paylaşabilir misiniz?

Mysql dosyasını silince dosyalara VirtualBox dışında bir bağlantı sağlayamadım. Daha sonra VirtualBox ile mysql kurulumu yaptım. Bazı sorunlar çıktı ama sorunum bu şekilde düzeldi. Daha sonra bir kez daha bağlantı koptu hiç bir işlem yapmadım sadece reboot attım ve giriş yapabildim. Tam olarak nasıl çözüldü ben de anlamadım :D
Nasıl bilmiyorum ama bir şekilde çözüldü. Konu kapatılabilir.

Mysql dosyasını silince dosyalara VirtualBox dışında bir bağlantı sağlayamadım. Daha sonra VirtualBox ile mysql kurulumu yaptım. Bazı sorunlar çıktı ama sorunum bu şekilde düzeldi. Daha sonra bir kez daha bağlantı koptu hiç bir işlem yapmadım sadece reboot attım ve giriş yapabildim. Tam olarak nasıl çözüldü ben de anlamadım :D

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri