kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Files Kurulumu için Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugurdmrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 360

ugurdmrl

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 2 Ay
Başarım Puanı
35
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar, amazon üzerinde içinde direkt olarak freebsd 10.4 (vm değil) olan bir sunucum var. Bu sunucuma metin2 pvp kurmayı denedim ancak başaramadım. Belki server files hatalıdır diyip birden fazla server files kurmayı denedim ancak başarılı olamadım. Aldığım hata
Kod:
socket_tcp_bind: tcp_socket: Can't assign requested address

syserr dosyasında da sadece bu hata yer almakta.

Server files içindeki config dosyalarını düzenleyip sabit ip'mi girdim ancak bu hatayı aldım. Bir de dikkatimi çeken nokta server'ı başlatmak için sh dosyasını çalıştırıyorum, işlem tamamlandıktan sonra mysql hizmeti kapanıyor. Bu konuda bana teknik destek verebilecek arkadaşlar varsa minnettar olurum.

İyi günler

CONFİG DOSYASINA SABİT İPİ GİRMENİZE GEREK YOK CONFİG DOSYASI ORJİNAL BİR ŞEKİLDE KALSIN ÖYLE START VERMEYİ DENEYİN

CONFİG DOSYASINA SABİT İPİ GİRMENİZE GEREK YOK CONFİG DOSYASI ORJİNAL BİR ŞEKİLDE KALSIN ÖYLE START VERMEYİ DENEYİN
Aynı hatayı tekrar almaktayım. Mümkünse teamviewer vs. ile yardımcı olmanız mümkün mü

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri