Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Serverime Files Kuruyorum Site Çöküyor ! :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ber134
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar dün ttnetbilişim den 40TLlik metin2 paketi satın aldım.
Oyuna girip server fileslerine baktım ama çok eksik var açıkcası o yüzden qarezz01'in filesini kurmayı istedim.
Filesi başarıyla kurdum ancak site çöktü.
Sonra navicat şifresini falan eski hale getirin demeyin çünkü zaten öyle hatta navicattan üyelik aldım oyuna girebiliyorum.
Sonra acaba sorun fileste midir diye oyunu formatladım.Ve site açıldı.Yani filesi kurunca site çöküyor tamamen.
Daha sonra belki sadece qarezz01 in filesini kurunca oluyordur diye 3-4 tane daha server files denedim ancak hepsinde site çöküyor tamamen hiç bir şekilde açılmıyor.

Sitede verilen hata : Mysql Ba�lanamad�: Access denied for user 'site'@'2513aa6za.ni.net.tr' (using password: YES)

Arkadaşlar site tümden açılmıyor sadece ekranda bu yazı çıkıyor yardım edebilecek var mı ? :(

Merhaba arkadaşlar dün ttnetbilişim den 40TLlik metin2 paketi satın aldım.
Oyuna girip server fileslerine baktım ama çok eksik var açıkcası o yüzden qarezz01'in filesini kurmayı istedim.
Filesi başarıyla kurdum ancak site çöktü.
Sonra navicat şifresini falan eski hale getirin demeyin çünkü zaten öyle hatta navicattan üyelik aldım oyuna girebiliyorum.
Sonra acaba sorun fileste midir diye oyunu formatladım.Ve site açıldı.Yani filesi kurunca site çöküyor tamamen.
Daha sonra belki sadece qarezz01 in filesini kurunca oluyordur diye 3-4 tane daha server files denedim ancak hepsinde site çöküyor tamamen hiç bir şekilde açılmıyor.

Sitede verilen hata : Mysql Ba�lanamad�: Access denied for user 'site'@'2513aa6za.ni.net.tr' (using password: YES)

Arkadaşlar site tümden açılmıyor sadece ekranda bu yazı çıkıyor yardım edebilecek var mı ? :(

files kurduktan sonra eski mysql şifreni yap %100 düzelicektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri