Src olmadan root exe bkleyipte client taraflı düzenleme yapması mümkün olmadan kullanmayı bekliyen varmı hala bunu uln fCGEHVR:F
![]()

konu ile alakalı bilgim olmadığı için exe ile girer sandım meğersem oda olmuyor :/Src olmadan root exe bkleyipte client taraflı düzenleme yapması mümkün olmadan kullanmayı bekliyen varmı hala bunu uln fCGEHVR:F
![]()
doru düzgün bi exe ile root paylaşılsa oyuna girersinde client src si elinde olmadan client tabanlı ne sistem kaldırırsın nede sistem ekleyebilirsin açarsın sw ni localde 5 kişiyle oynarsın hesabı bişey olur.konu ile alakalı bilgim olmadığı için exe ile girer sandım meğersem oda olmuyor :/
Eğer @bykatil199 söylediği gibi yapabilseydi olurdu ancak öyle değil gibikonu ile alakalı bilgim olmadığı için exe ile girer sandım meğersem oda olmuyor :/

doru düzgün bi exe ile root paylaşılsa oyuna girersinde client src si elinde olmadan client tabanlı ne sistem kaldırırsın nede sistem ekleyebilirsin açarsın sw ni localde 5 kişiyle oynarsın hesabı bişey olur.
Kesinlikle katılıyorum. Ama eninde sonunda o srcler paylaşılacak zaten. Neden hala paylaşmayıp sır gibi saklıyorlar anlamıyorum

kullanılabilirlik açısından paylaşılıp paylaşılmaması aslında pek bişey değiştirmiyo her iki şekildede filesi denemek isteyenlerin heyecanı geçer okadar :EEğer @bykatil199 söylediği gibi yapabilseydi olurdu ancak öyle değil gibi![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)