HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
You will share files src or not ?
her girdiğimde konuyu en az 5 kişi takip ediyor, boşuna beklemeyin marcovic ile bizzat konuştum client src paylaşmayacakmış
@ates1972 bu arkadaş ise blöf yapmayı çok seviyor ilgi odağı olmak istiyor
yoksa isteyen olursa paylaşırım deyipte özelden o kadar mesaj atmama rağmen türlü türlü bahaneler sunmazdı
@ates1972 bu arkadaş ise blöf yapmayı çok seviyor ilgi odağı olmak istiyor
yoksa isteyen olursa paylaşırım deyipte özelden o kadar mesaj atmama rağmen türlü türlü bahaneler sunmazdıserver açılmaz sadece sistem sökülür demem türlü türlü bahanelere giriyorsa öyle olsun bakalımher girdiğimde konuyu en az 5 kişi takip ediyor, boşuna beklemeyin marcovic ile bizzat konuştum client src paylaşmayacakmış@ates1972 bu arkadaş ise blöf yapmayı çok seviyor ilgi odağı olmak istiyor
yoksa isteyen olursa paylaşırım deyipte özelden o kadar mesaj atmama rağmen türlü türlü bahaneler sunmazdı
istediğim zaman paylaşırım, Paylaşmak gibi zorunluluğumda yok beni beklemen gereken de bir durum yok daha neKimsenin elinde client src yok eğer olsaydı paylaşılırdı zaten herşey paylaşılmış ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)