- Konular
- 336
- Çözüm
- 207
- Online süresi
- 7mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 648
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- 13,070
- DevLira
- 24
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İşini bilen kişiler sadece bir kaç sistem söküceklerdir tahminimce, Çoğu sistemler forumda mevcut kullanıcak kişiler de eminim ki sadece kendi başlarına takılmak için kullanıcaklardır.ne filesmişti be milleti birbirine düşürdü, milleti sabahlara kadar uyutmadı, milleti işine götürmedi, milleti yemeklerden etti uykulardan etti hahahaaha![]()
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 2,385
- DevLira
- 0
tşk
- Konular
- 32
- Online süresi
- 7mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 406
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 11,343
- DevLira
- 0
Giriş yapamadık ki tek başımıza takılalım ?harbiden ne kadar zor birşey mişİşini bilen kişiler sadece bir kaç sistem söküceklerdir tahminimce, Çoğu sistemler forumda mevcut kullanıcak kişiler de eminim ki sadece kendi başlarına takılmak için kullanıcaklardır.
- Konular
- 356
- Çözüm
- 74
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 2,235
- Altın Konu
- 82
- Başarım Puanı
- 292
- MmoLira
- 3,067
- DevLira
- 138
İşini bilen kişiler sadece bir kaç sistem söküceklerdir tahminimce, Çoğu sistemler forumda mevcut kullanıcak kişiler de eminim ki sadece kendi başlarına takılmak için kullanıcaklardır.
Şuan Güncelinde Sorunsuz Aura Sistemi ile Official Pet Sistemi Update Var
Bu V4 Biz V6'ya geçtik
Biliyorsun forumda tektik tek olmaya devam edeceğiz.
önceki sayfalarda dile getirmiştim files satanların 10 yılda kazanacağı parayı biz 1 yılda kazandık niye çünkü işimizi layıkı ile yaptık kıskançlıktan çatlayanlar anca src'den bi cpp'nin fotosnu çeker ben böyle kodlama görmedim vs yorumu atar neyse fazla yazmıcam 
- Konular
- 456
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 2,695
- DevLira
- 6
olkan heryerdesin olkan sal şurayı artıkŞuan Güncelinde Sorunsuz Aura Sistemi ile Official Pet Sistemi Update VarBu V4 Biz V6'ya geçtik
Biliyorsun forumda tektik tek olmaya devam edeceğiz.
önceki sayfalarda dile getirmiştim files satanların 10 yılda kazanacağı parayı biz 1 yılda kazandık niye çünkü işimizi layıkı ile yaptık kıskançlıktan çatlayanlar anca src'den bi cpp'nin fotosnu çeker ben böyle kodlama görmedim vs yorumu atar neyse fazla yazmıcam
![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)