PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Bruval v4 Game Mysql Game Src

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Euro Marcovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 253
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ne filesmişti be milleti birbirine düşürdü, milleti sabahlara kadar uyutmadı, milleti işine götürmedi, milleti yemeklerden etti uykulardan etti hahahaaha :)
İşini bilen kişiler sadece bir kaç sistem söküceklerdir tahminimce, Çoğu sistemler forumda mevcut kullanıcak kişiler de eminim ki sadece kendi başlarına takılmak için kullanıcaklardır.

İşini bilen kişiler sadece bir kaç sistem söküceklerdir tahminimce, Çoğu sistemler forumda mevcut kullanıcak kişiler de eminim ki sadece kendi başlarına takılmak için kullanıcaklardır.
Giriş yapamadık ki tek başımıza takılalım ?harbiden ne kadar zor birşey miş

Şuan Güncelinde Sorunsuz Aura Sistemi ile Official Pet Sistemi Update Var :) Bu V4 Biz V6'ya geçtik :) Biliyorsun forumda tektik tek olmaya devam edeceğiz. :) önceki sayfalarda dile getirmiştim files satanların 10 yılda kazanacağı parayı biz 1 yılda kazandık niye çünkü işimizi layıkı ile yaptık kıskançlıktan çatlayanlar anca src'den bi cpp'nin fotosnu çeker ben böyle kodlama görmedim vs yorumu atar neyse fazla yazmıcam :)

Şuan Güncelinde Sorunsuz Aura Sistemi ile Official Pet Sistemi Update Var :) Bu V4 Biz V6'ya geçtik :) Biliyorsun forumda tektik tek olmaya devam edeceğiz. :) önceki sayfalarda dile getirmiştim files satanların 10 yılda kazanacağı parayı biz 1 yılda kazandık niye çünkü işimizi layıkı ile yaptık kıskançlıktan çatlayanlar anca src'den bi cpp'nin fotosnu çeker ben böyle kodlama görmedim vs yorumu atar neyse fazla yazmıcam :)
olkan heryerdesin olkan sal şurayı artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri