Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

PUTTY BAŞLATMA HATASI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tebaİr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 476

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler puttyden start verirken bu yazı metinleri ile karşılaşıyorum.Sorun nedir ve bilen varsa çözümünü söyleyebilirmi.Game ve db yi build ettim share klasörünüde attım ama hala aynı sorun.Acaba vdi dosyasındamı sorun var FreeBSD9.2_with_source bunu kullanıyorum.(Server sorunsuz açılıyor)

https://hizliresim.com/Z5RJ7k

Bu yazıları almanızın nedeni game/src/config.cpp de yer alan komutlar nedeniyle bazı şeylerin harekete geçmesi. bunlar oyunun orjinal dosyalarında yazdırılıyor. isterseniz config.cpp den silerek kaldırabilirsiniz.
normalde start scripti ile birlikte autorun dosyasına yazdırılır o yüzden başka fileslerde öyle gördüyseniz farklı gelebilir :D

Sorunuzu Metin2 Soru-Cevap yerine forumun Soru-Cevap bölümüne açmıştınız. Konunuzu doğru yere taşıdım :D
Efendim acemiliğime bağışlayın :).Yani bu hataların olması normaldir bi sakıncası yoktur zarar doğrumu anlamışım.Zaten puttyden oyu açıldı yazısı geldikten sonrao yazı satırları birdaha gelmiyor.

Son düzenleme:
Efendim acemiliğime bağışlayın :).Yani bu hataların olması normaldir bi sakıncası yoktur zarar doğrumu anlamışım.Zaten puttyden oyu açıldı yazısı geldikten sonrao yazı satırları birdaha gelmiyor.
hata mesaj değildir. her yazan satırın farklı anlamı vardır.
AsyncSQL lar veritabanına bağlandığını gösteriyor.
CClientManager::InitializeMobTable ve ItemTable olanlar txt dosyasından veritabanına protoların yüklendiğini gösteriyor.
Girişler açılıyor yazısından sonra yine yapılanmış ayarlar ile ilgili bilgi veriyor.
SKILL_POWER_BY_LEVEL ve JOB olanlar ise mysql'daki common/locale de bulunan ayarlar olması lazım.
Yani herşey yolunda merak etmeyin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri