Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Pack Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sonsuzmt22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 142

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamlar,

Ben Bir Metin2 Server aldım isim vermek istemiyorum bilişimi cevap vermiyor belki burdan umut cıkar.
Locale editledim herşey yaptım. Auto packer Yeniden yüklediğinden sıfırlanıyor .

Sorun şu Autopackın dosyaları nerdedir .

Çözüm
Selamlar,

Ben Bir Metin2 Server aldım isim vermek istemiyorum bilişimi cevap vermiyor belki burdan umut cıkar.
Locale editledim herşey yaptım. Auto packer Yeniden yüklediğinden sıfırlanıyor .

Bilişim firmasının size sağladığı auto patcher sunucusundan değiştirilebilir ancak.
Bilişim firmaları genelde auto pacher sunucularını hediye diye tanıtımda gösterir lakin ortak sunucu olarak bütün müşterileri bir sunucuda toplar ve kullanıcıya erişim hakkı tanımaz .
Selamlar,

Bilişim firmasının size sağladığı auto patcher sunucusundan değiştirilebilir ancak.
Bilişim firmaları genelde auto pacher sunucularını hediye diye tanıtımda gösterir lakin ortak sunucu olarak bütün müşterileri bir sunucuda toplar ve kullanıcıya erişim hakkı tanımaz .

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri