HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adamsın kulanacakların işine yaracaktır mutlaka. herşeyi para ile yapmayan insanların olması güzelmerhaba arkadaşlar, isteyen arkadaşlar olduğu için paylaşıyorum. önüme gelen sorunu fixledim bu şu sorun var demeyin sayfalarda gördüğüm sorunları çözdüm, varlığından haberdar olmadıklarımı değil. birçok kullanılmayan gereksiz sistemleri kaldırdım incelerseniz anlarsınız. zodyak hiç bakmadım.
Hatırladığım Önemli olanlar bunlar arkadaşlar birçok şey yaptım
-kuşak sistemini kaldırdım scaleli olanı ekledim.
-karakter penceresindeki buton kısmını kaldırdım ayrı bir gui yazıldı oraya geçirdim @enes559
-game, client ve python çeki düzen verdim.
-pet önizleme ekledim silah zırh kostüm falan gösterir. lycan için düzenleme fırsatım olmadı onuda eklersiniz.
-db birşeyden dolayı core veriyordu neyden hatırlamıyorum onu çözdüm.
-birçok syserr sorununu çözdüm
-profil görüntüleme sistemi bozuktu onu düzenledim.
-ticaret camı normal şekilde açılınca arama yapıyordu satın al özelliği yoktu bunu değiştirdim.
-biyolog sisteminindeki bugları çözdüm.
NOT: clang-9 ile derlenecek şekilde ayarladım freebsd 9.2 makinesi ile derleyemezsiniz. Burdan İndirebilirsiniz.
Besti konusundan packları ve client source extern alın. eklendi packlarını silin verdiğim packı atın içerisine.
KANIT
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndirme Linki:

ayn çökolöto gibiydi.Latteli çikalata gibi dimi ?
Bu filesle ilgi ve düşüncelerini öğrenebilirmiyiz sayın pala.,.,ayn çökolöto gibiydi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)