Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba ben ufaktan hile yapmaya başladım ne yazık ki bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
Saldırı hızı pointerinin 16256 olduğunu biliyorum fakat Hesabım Şebnem-Saldırı hızı potu içtiği için bulamıyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olursa
sevinirim teşekkürler
Saldırı hızı pointerinin 16256 olduğunu biliyorum fakat Hesabım Şebnem-Saldırı hızı potu içtiği için bulamıyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olursa
sevinirim teşekkürler
Bigger than kullanıp 16256 yazıp aratırsan 16256 ve büyük değerleri verir smaller than yapıp 16450 yi aratırsan 16450 den küçük değerleri verir böyle böyle bulabilirsin. Changed Value : Son yapılan taramadan sonra değişen değerleri verir , Unchanged Value : Değişmeyen değerleri bunları kullanarak rahatça bulabilirsin
16456 Smaller than yapıp aratıyorum arattıktan sonra ıncreased valu olarka da aratıyorum ama program crash oluyor 6.4Bigger than kullanıp 16256 yazıp aratırsan 16256 ve büyük değerleri verir smaller than yapıp 16450 yi aratırsan 16450 den küçük değerleri verir böyle böyle bulabilirsin. Changed Value : Son yapılan taramadan sonra değişen değerleri verir , Unchanged Value : Değişmeyen değerleri bunları kullanarak rahatça bulabilirsin
Increased value olarak aratmadan dene bi örneğin saldırı hızını bulmaya çalışıyosan saldırı hızı veren bir şey tak changed value de daha sonra o itemi çıkarmadan unchanged value de çıkarıp changed value de tekrarla bunu az değer kalana kadar16456 Smaller than yapıp aratıyorum arattıktan sonra ıncreased valu olarka da aratıyorum ama program crash oluyor 6.4
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)