noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Syser çözümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mаvi Ruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kod:
Process: UNKNOWN HEADER: 249, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 68, fd: 15

Channel1 Syseri

Bu tür hataların çözümü nasıl yapılır ?

Oyundan yana problemim yok npc'de efsunlu item satma kurdum sistem sorunsuz çalışıyor ama bu benim pazarımı bozdu pazar kurmak için pakete basıyorum itemi koyuyorum ne kadar su bar istiyorsa yazıyorum pazarı kurmak için tamam'a bastığım an pazara dönüşmüyor hareket ettiğim an atıyor logine

VERİLEN SYSERİN ANLAMI 'UYUMSUZ PAKET' O SİSTEMDE ANLATIM EKSİK ZATEN CLİENT SRC packet.h'yi ekli olan filesle karşılaştır, ve pythshop.cpp pythonshopmanager.cpp'yide aynı şekilde kontrol et yanlış yere eklemiş olabilirsin ekli olan fileslerdeki gibi kod blogunu değiştir

Son düzenleme:
Packet.h dosyasını detaylı olarak incele aynı değerden 2 kere vermiş olabilirsin.
Clientteki packet.h ile gamedeki packet.h değerlerinin aynı olup olmadığını kontrol et.

Kaptan @Luigina dediklerini yap muhtemelen packet çakışması vardır. Ama senin yaşadığın tarzda bir sorun yaşamıştım, çözümünüde eksik packet numaralarını bularak yapmıştım. Misal eklediğin sistemde packet.h eksik verildiyse yada GD packet varsa tables.h eksik verilmiştir diye düşünüyorum. Ama senin sorunun eklediğin sistemden farklı bir sistemi bozuyorsa sorun kesin packet numaralarının çakışmasından kaynaklanıyordur. Yeni eklediğin paketlerin numaralarını arat mesela packet CG packetse CG lerin içerisinde aynı numaraya ait packet varsa böyle hatalar alırsın.

Aynı sorunu yaşıyorum bende şuan bende envanter yang sınırı 999t eklemiştim. Çözersem bilgi veririm.
Benim syser:
SYSERR: Sep 1 06:06:28 :: Process: UNKNOWN HEADER: 153, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 57, fd: 17

Ben pazarı itemin fiyatını yazıp tamam diyorum burda sıkıntı yok pazarı kur diyorum öyle kalıyor kurmuyor. Normalde direk oyundan atıyor aslında ama bizde atmıyor gibi gözüküyor çünki yazdığın yazılarda gitmiyor.
Paketlerinde de sıkıntı mevcut. packet.h 'taki verilerin uyuştuğuna emin ol.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri