HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
EDİT
Son düzenleme:
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Parantez hizası.Arkadaşlar benim sorunum şudur: Kodlar aynı olmasına rağmen blokların farklı olması bunu 1 kaç kişiye sordum ancak notepad kendisi belirliyor dedi anlam veremedim:
Örnek :
![]()
Yukarıda görüyorsunuz blokları şimdi ise diğeri :
![]()
Burayı neye göre algılıyorda alttaki kod ile tek blok haline getiriyor anlamıyorum cpp farklı ama üst kod ve alt kod üstelik aynı.
Şimdiden teşekkürler.
o kırmızı ile gösterdiğin yer parantez hizası. Yani 1 tane parantezin oraya fareyle tıklarsan hizayı gösterir. Yani bu bir sorun değil.Onlarda aynı ilk fotoda çizginin atına gelmiş. Hatta şöyle diyeyim birinden diğerine kopyalayınca gene farklı oluyor bloklar
fotoda gösterdiğinizi paste.tc ' ye yükleyerek atabilir misiniz biBakın foto 1de gösterdiğim kodları kopyalayıp foto 2ye yapıştırdığımda blok boyutu değişiyor birinde en alt paranteze kadar inmiş işaretlediğim yerin ortasındaki çizgi birinde inmemiş. Build ederken charackter hatası veriyor. Visual ile düzenliyorum artık sorun olmuyor ama notapad neden böyle anlamadım.
Başka bir filesten almayı denediniz mi ?Sorunda şudur bu üstteki kodu farklı cppye alttakini farklı cppye kopyalayıp yapıştırdığımda fotodaki gibi blok içine aldığı yerler farklı oluyor