romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ShopExRenewal 2020-11-14

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hazır kopyala yapıştır yaparsan okumadan normal hata alman :)
ama bir kere gelip yazsan yardımcı olurdum ;)
Önce bi Bilgini tazele Sonra Millete Kopyala yapıştır de daha Dogru düzgün Paylaştınız sistemlerin Fixlerini Ve konunun Tam kanıtını Sunamıyan kişiler Fazla Fedva Yaymasın işinle İlgilen istersen

Önce bi Bilgini tazele Sonra Millete Kopyala yapıştır de daha Dogru düzgün Paylaştınız sistemlerin Fixlerini Ve konunun Tam kanıtını Sunamıyan kişiler Fazla Fedva Yaymasın işinle İlgilen istersen
tamam abi özür dilerim :)

canım çalışmaz demiyorum ki zaten çalışır eline koluna sağlık :)
ama yang ile satış yapan npcde item satışı olmaz :) saçma olur ayrı bi npc bunu düşünerek yazsaydın keşke type'a bağlamadan :)
Muhammed aslında burada normal bir npcde kullanılması için değil de oyunda farklı ücretlerle satışı nasıl aktifleştirebileceklerini öğretmiş denilebilir.

canım çalışmaz demiyorum ki zaten çalışır eline koluna sağlık :)
ama yang ile satış yapan npcde item satışı olmaz :) saçma olur ayrı bi npc bunu düşünerek yazsaydın keşke type'a bağlamadan :)
Her item ayrı ayrı fiyat alır eskisi gibi değil ki zaten? Eskiden shopun tipi gold ise sadece yang ile alırdı şimdi item item ayrı ayrı fiyat alıyor dediğin gibi değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri