- Konular
- 2
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 187
- DevLira
- -33
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gerek yok herkes bilmiş kendi yapsin
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkürler Hepsini Sorunsuz Ekledim. Kanıt Olarak Eklenebilir.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
illa packimi açıp göstermem mi lazım ?sana burda profesyonellik taslayan yok ikimzde packı açıp inceledik ve hata çözülmedi packlarda doğru konumda dosyalar ddsler olmasına rağmen gözükmedi biraz burnunu yukarıdan indir bence çok bilmişliğe gerek yok bence bukadar zorlamana da gerek yok demekki yapmamışlar banane der yazmassın yani boşuna alevlendirme ortalığıÖncelikle bu konuya bir açıklık getirmek için sistemi ekledim ve ilk eklediğimde bende de siyah ekran sorunu oldu.Kodları incelediğimde herhangi bir sorun göremedim daha sonra fark ettim ki sistemleri test etmek için 0 alt yapı files kullanıyorum orada dds dosyası yok.DDS dosyasını packa ekledikten sonra sorun çözüldü saltanat tipi dizen arkadaşlarda da muhakkak ki o dosya mevcut değildir onu packa eklesinler sorunları çözülür.packı boşverin src diyorsunuz ya hani, arka plandaki görüntüyü çeken sourcedeki kodu atın bana. ben size görüntüyü çektiği yeri ve sizdeki siyah ekranın oluşumunu bile çektim
ikinci olarak ta arkaplanı source çekmez vs tarzında yazı yazan arkadaşa da sesleniyorum dostum senin arka planı tetiklemek için kullandığın fonksiyon python fonksiyonu mu zannediyosun anlamadım ki ? kodu bir takip et bakalım nerede tetiklenince nerede çalıştırılıyormuş
-Full Sorunsuz- denildiği gibi gözükmüyor. Arka plan siyahlaşma, denizlerin siyah olması, siyah kar yağması gibi sorunlar olacaktır.
Full sorunsuz yazdığı için belirtmek istedim.Çözümü basit yaşayan olursa yapariz herkeste farkli oluyor
arka plan siyahlaşma deniz siyah kar işinlanma warplarin hepsi siyah olur hepsi ayni şeyden çektiği içinkanit atiyorum 5 10 dakikaya
o kararmayıda fog yapar![]()
- Konular
- 2,171
- Çözüm
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 1,041
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- 1,054
- DevLira
- 0
@AlienwareDEV teşekkürler. Bir sorum oalcak 2008 client source de de build işlemi sorunsuz oluyor mu ? forumda diğer paylaşılanlar sürekli hata verdi 2008 uyarlı olmadığı için. 2013 e de geçirmek istemedim
- Konular
- 2
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 187
- DevLira
- -33
@AlienwareDEV teşekkürler. Bir sorum oalcak 2008 client source de de build işlemi sorunsuz oluyor mu ? forumda diğer paylaşılanlar sürekli hata verdi 2008 uyarlı olmadığı için. 2013 e de geçirmek istemedim
Önemli Değil Evet 2008 Client Sourcede eklemiştim arkadaşima
- Konular
- 7
- Online süresi
- 2h 29m
- Reaksiyon Skoru
- 186
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 440
- DevLira
- 3
paylaşım için Teşekkürler
Merhaba Turkmmo
Öncelikle Sistemi Yazan Kişi :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Diğer Konularla Farkli İfdefli ve en stabil anlatimi türkçe kendim hazirladim
Bir arkadaşim sabah beri uğraşiyor
Birçok Konu Paylaşildi Yanliz Çoğu Arkadaş Bozuk - Sorunlu - Eksik Yorumlari Atmiş Benim Sorunsuz Onlinede Test Ettiğim halini veriyorum sizlere
Not: Sayin yöneticiler - moderatorler Konu Kapatilmasini istemem amacim insanlara yardimci olmak anlatim yaptim uğraştim umarim emeğe saygi gösterirsiniz
Kostüm - Kuşak - Saç - Zirh - Silah Uyarli Değil
Eğer istek olursa o halinide eklerim
(Şuan Sunucum Bulunmadiği için örnek koyuyorum 2 3 gün içerisinde kendi kanitımıda ekleyeceğim)
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
CPP OKUTMAYI BILMEYENLER İÇİN
![]()
![]()
Hata Alanlar Olabilir Şu Kodu Bu Visual Studionuza bağlidir herkeste vermeyebilir
Hatayi alirsanKod:RECT m_renderRect{};Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Kur
Eksik Kod Unutmuşum Upload ederken geldi aklima
Not: Constinfo içerisnide itemvnum (itemkodu) yazdiğiniz itemler pet - binek çalişir
root > constInfo.py
AratilirPython:def ReadLineInFile(fname, linenum):
Altina Eklenir
Python:def IS_MOUNT_ITEM(itemVnum): if itemVnum >= 52000 and itemVnum <= 52220: return 1 if itemVnum >= 71182 and itemVnum <= 71187: return 1 if itemVnum >= 71220 and itemVnum <= 71229: return 1 if itemVnum == 71192: return 1 if itemVnum == 71193: return 1 if itemVnum == 71197: return 1 if itemVnum == 71198: return 1 if itemVnum == 71231: return 1 if itemVnum == 71232: return 1 if itemVnum == 71233: return 1 if itemVnum == 71234: return 1 if itemVnum == 71165: return 1 if itemVnum == 71166: return 1 if itemVnum == 61610: return 1 if itemVnum == 61611: return 1 if itemVnum >= 56011 and itemVnum <= 56018: return 1 return 0
Kostüm - Kuşak - Saç - Zirh - Silah Uyarli Değil
Eğer istek olursa o halinide eklerim
kimsenin hayır diyeceğini sanmam

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)