Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor MemoryThief - Lord2 Multihack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hile sadece Lord2Official(Radagast) sunucusunda çalışmaktadır başka sunucularda boşuna denemeyiniz çalışmayacaktır.

Hile Özellikleri
BOTS; FarmBot , LevelBot (Bu özellikler gelişim sürecindedir, tam performansla çalışmamaktadır.)
DAMAGE; AttackSpeed , OneHit , AutoAttack , AttackRange , AttackMod
OTHERS; MoveSpeed , Wallhack , FreezeMove , Moblock , Playerlock (Lock özellikleri "shift" tuşuna basınca aktif, "ctrl" tuşuna basınca deaktif olur.)
TELEPORT; ManualTeleport(Hile üzerinden) , Teleport Key (Yön tuşlarıyla) , Random Teleport , Teleport to Ready Coordinates (Hazır koordinatlara ışınlanma)

Nasıl kullanılır ?
1- İndirdiğiniz rar dosyası içerisindeki klasörü istediğiniz bir yere çıkartın
2- Klasörün içerisindeki Mmo Injector'u yönetici olarak çalıştırın.
3- Select bölümünden klasörün içerisindeki Lord2 Multihack by biophoenix.dll'yi seçin pid yerine oyunun pidini yazın
4- Inject diyip gelen hile ekranından Lord2 yi seçip aktif et diyin ve hileyi kullanabilirsiniz.

Nasıl kullanılır ? (Video)

-

şu uriel korumasınıda kırıp hile yapabilirmisn modum

Hile aria2 suncusu için uyarlandı

Yeni serverlar ekliyorsunda burada paylaşılan tek bir server var. SATIŞ KONUSU MU HİLE PAYLAŞIM KONUSU MU ACABA? Paralı olan diğer sw lerdeki hilenin reklamını neden yapıyorsunuz,

bu lord2 nin sitesi ne

Yeni serverlar ekliyorsunda burada paylaşılan tek bir server var. SATIŞ KONUSU MU HİLE PAYLAŞIM KONUSU MU ACABA? Paralı olan diğer sw lerdeki hilenin reklamını neden yapıyorsunuz,
Ücretli paylaştığım hileleri bir süre sonra ücretsiz olarak paylaşıyorum arkadaşların görmesi amacıyla atıyorum buraya, emin ol ki forumdan görüp hileyi satın alan 1 kişi bile yok özelliklerin görülmesi amacıyla attığım videoları atıyorum öyle bir amacım olsa bir konu açıp bir loader paylaşırım 1 2 free hile koyar vip hileleri o konu altından satarım ? ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri