- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hile sadece Lord2Official(Radagast) sunucusunda çalışmaktadır başka sunucularda boşuna denemeyiniz çalışmayacaktır.
Hile Özellikleri
BOTS; FarmBot , LevelBot (Bu özellikler gelişim sürecindedir, tam performansla çalışmamaktadır.)
DAMAGE; AttackSpeed , OneHit , AutoAttack , AttackRange , AttackMod
OTHERS; MoveSpeed , Wallhack , FreezeMove , Moblock , Playerlock (Lock özellikleri "shift" tuşuna basınca aktif, "ctrl" tuşuna basınca deaktif olur.)
TELEPORT; ManualTeleport(Hile üzerinden) , Teleport Key (Yön tuşlarıyla) , Random Teleport , Teleport to Ready Coordinates (Hazır koordinatlara ışınlanma)
Nasıl kullanılır ?
1- İndirdiğiniz rar dosyası içerisindeki klasörü istediğiniz bir yere çıkartın
2- Klasörün içerisindeki Mmo Injector'u yönetici olarak çalıştırın.
3- Select bölümünden klasörün içerisindeki Lord2 Multihack by biophoenix.dll'yi seçin pid yerine oyunun pidini yazın
4- Inject diyip gelen hile ekranından Lord2 yi seçip aktif et diyin ve hileyi kullanabilirsiniz.
Nasıl kullanılır ? (Video)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.-Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
şu uriel korumasınıda kırıp hile yapabilirmisn modum
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 66
- DevLira
- 6
Hile aria2 suncusu için uyarlandı
Yeni serverlar ekliyorsunda burada paylaşılan tek bir server var. SATIŞ KONUSU MU HİLE PAYLAŞIM KONUSU MU ACABA? Paralı olan diğer sw lerdeki hilenin reklamını neden yapıyorsunuz,
- Konular
- 1
- Online süresi
- 15h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 111
- DevLira
- 0
bu lord2 nin sitesi ne
- Konular
- 19
- Online süresi
- 6d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 1,022
- DevLira
- 0
Ücretli paylaştığım hileleri bir süre sonra ücretsiz olarak paylaşıyorum arkadaşların görmesi amacıyla atıyorum buraya, emin ol ki forumdan görüp hileyi satın alan 1 kişi bile yok özelliklerin görülmesi amacıyla attığım videoları atıyorum öyle bir amacım olsa bir konu açıp bir loader paylaşırım 1 2 free hile koyar vip hileleri o konu altından satarım ?Yeni serverlar ekliyorsunda burada paylaşılan tek bir server var. SATIŞ KONUSU MU HİLE PAYLAŞIM KONUSU MU ACABA? Paralı olan diğer sw lerdeki hilenin reklamını neden yapıyorsunuz,

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)