Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayırlı olsun. 

Emeğin paraya dönüşmesindeki miktarı ölçmek için hesaplamıştım ama sizin bahsettiğiniz gibi mmolira kazanmak çok kolay. Bence forumun, kullanıcıların emeklerini ve yaptıklarını değerli görmesi takdire şayan. Bu ürünleri, düzenli olarak foruma girip vakit geçiren kullanıcılar rahatlıkla alabilecektir.Aslında konu başına vurmak doğru değil, çünkü foruma giriş yapınca, avatar yükleyince, dergi okuyunca, sohbete mesaj yazınca, bazı kategorilerde mesaj yazıncads puan kazanıyorsunuz. Bu yan yöntemlerle günde en az 50 mmolira kazanılabiliyor ki bu 1 haftada 350 mmolira yapar. Buna ek açılacak konu ve bu konulara alacağınız beğenilerede mmolira kazanıyorsunuz. Yani aklını biraz çalıştıran çok kısa sürede çok iyi mmolira toplayabiliyor. Burada amaç para kazanmak değil aslında foruma katkı yapanlara karşılık ufak katkı sağlamak.
Kullanıcı adı değişikliği sanki 1.500 değilde 500 dü diye hatıylıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa zam mı geldi?

Birde orjinal konu etkinliklerinde vereceğimiz miktarlarda da düzenleme yapacağız. Onun dışında ara ara mmolira kazandıracak etkinliklerimizde olacak. Sistemin tam oturması biraz zaman alıyor haliyle adım adım gitmemiz gerekEmeğin paraya dönüşmesindeki miktarı ölçmek için hesaplamıştım ama sizin bahsettiğiniz gibi mmolira kazanmak çok kolay. Bence forumun, kullanıcıların emeklerini ve yaptıklarını değerli görmesi takdire şayan. Bu ürünleri, düzenli olarak foruma girip vakit geçiren kullanıcılar rahatlıkla alabilecektir.

Yaklaşık 1 ay önce 1500 e çıktı, bu yenilikle ilgisi yokKullanıcı adı değişikliği sanki 1.500 değilde 500 dü diye hatıylıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa zam mı geldi?![]()
![]()