Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

MmoMarket`e Gerçek Ürünler Eklendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Metin2 Pvp GM

admin

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
GM
Konular
21,048
Çözüm
48
Online süresi
5mo 21d
Reaksiyon Skoru
20,153
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
854
MmoLira
3,786,911
DevLira
-3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mmomarket üzerinden artık oyun satın alabileceksiniz. Oyunalışveriş kategorisi altına şu an için 4-5 adet ürün ekledik. Steam cüzdan kodu, random key ve bir kaç oyun markette yerini aldı. Kazandıınız mmoliralar ile bu ürünleri satın alabilirsiniz. Ürün çeşitliliği yavaş yavaş arttırılacaktır.

Ve ayrıca
Nasıl Mmolira Kazanırım ? konusuna göz atmanızı öneriyorum.
Kısa süre içerisinde nasıl mmolira kazanırım konusunu güncelleyerek mmolira kazanmanızı arttıracak şekilde düzenleyeceğiz.

Önemli Uyarılar
Sistem beta test aşamasında olduğu için olası bir sorunda sipariş iptal edilerek mmoliralarınız iade edilebilir
Teslimat aşaması her siparişte kontroller sağlanacağı için biraz uzun sürebiir, bu konuda anlayış bekliyoruz
Mmoliralar gerçek para ile satılmaz, forumdaki etkinliklerinizden kazanırsınız
Karşılaştığınız sorunları mutlaka bize bildirin, her türlü sorunuzu konu altından sorabilirsiniz.

BURAYA TIKLAYARAK MMOMARKET SAYFASINA GİDEBİLİRSİNİZ

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Hayırlı olsun. 150TL lik ürün için 600tane özgün konu gerekiyor. Konu başı 0.25TL iyi bir oran.
Aslında konu başına vurmak doğru değil, çünkü foruma giriş yapınca, avatar yükleyince, dergi okuyunca, sohbete mesaj yazınca, bazı kategorilerde mesaj yazıncads puan kazanıyorsunuz. Bu yan yöntemlerle günde en az 50 mmolira kazanılabiliyor ki bu 1 haftada 350 mmolira yapar. Buna ek açılacak konu ve bu konulara alacağınız beğenilerede mmolira kazanıyorsunuz. Yani aklını biraz çalıştıran çok kısa sürede çok iyi mmolira toplayabiliyor. Burada amaç para kazanmak değil aslında foruma katkı yapanlara karşılık ufak katkı sağlamak.
Emeğin paraya dönüşmesindeki miktarı ölçmek için hesaplamıştım ama sizin bahsettiğiniz gibi mmolira kazanmak çok kolay. Bence forumun, kullanıcıların emeklerini ve yaptıklarını değerli görmesi takdire şayan. Bu ürünleri, düzenli olarak foruma girip vakit geçiren kullanıcılar rahatlıkla alabilecektir.
Birde orjinal konu etkinliklerinde vereceğimiz miktarlarda da düzenleme yapacağız. Onun dışında ara ara mmolira kazandıracak etkinliklerimizde olacak. Sistemin tam oturması biraz zaman alıyor haliyle adım adım gitmemiz gerek :)

Kullanıcı adı değişikliği sanki 1.500 değilde 500 dü diye hatıylıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa zam mı geldi? :crazy: :)
Yaklaşık 1 ay önce 1500 e çıktı, bu yenilikle ilgisi yok :)
Hayırlı olsun^^ kullanıcı adı değişikliğine zam gelmesi üzdü biraz xd

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri