noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[C++] Offical Posta Kutusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tamamda ben kapatildigindan sikayetci degilim ki diger arkadasin yorumuna karsilik yorum yaptim sanki sikayetciymisim gibi yorumlamissin ben kurallari zaten biliyorum aciklamana gerek yok. Ayrica ayrimcilik yok diyorsun ya öyle bi var ki senim ruhun duymamış sadece ben cok iyi biliyorum rahat ol sen.
Görevi kötüye kullanan bir site yetkilisini bildirmeniz için bir engel yok. Site yetkililerinin alacağı cezalar, üyelerin alacağı cezalardan daha ağır oluyor. Forumun bununla ilgili bir bölümü mevcut. Lütfen bu konuda bu tartışmayı sürdürmeyin. Ben sadece sizin aynı konuyu paylaşmanıza rağmen bu konunun neden açık tutulduğunu açıkladım

Görevi kötüye kullanan bir site yetkilisini bildirmeniz için bir engel yok. Site yetkililerinin alacağı cezalar, üyelerin alacağı cezalardan daha ağır oluyor. Forumun bununla ilgili bir bölümü mevcut. Lütfen bu konuda bu tartışmayı sürdürmeyin. Ben sadece sizin aynı konuyu paylaşmanıza rağmen bu konunun neden açık tutulduğunu açıkladım

Tamam sus skype gel :) Bi şaka yapalım dedik cumhurbaşkanı kesildin başımıza :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri