Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[C++] Offical Posta Kutusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetcan Y.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

teşekkürler :)

Konudaki içerik daha önceden paylaşılmış fakat herhangi bir kanıt olmamasından ve linkinin şuan çalışmamasından dolayı bu konunun açılmasında herhangi bir problem görmüyorum.
Paylaşım için teşekkürler.

Güncelleme dosyası olarak konuya ekleyebilirsiniz.

0820 14:34:19981 :: Unknown window flag a
0820 14:34:19981 :: Unknown window flag t
0820 14:34:19981 :: Unknown window flag t
0820 14:34:19981 :: Unknown window flag a
0820 14:34:19981 :: Unknown window flag c
0820 14:34:19981 :: Unknown window flag h
0820 14:34:21069 :: 󸮵ÇÁö ¾ÊÀº ÆÐŶ Çì´õ 90, state Loading

0820 14:34:21071 :: Unknown packet header: 144, last: 2 90

help

Konudaki içerik daha önceden paylaşılmış fakat herhangi bir kanıt olmamasından ve linkinin şuan çalışmamasından dolayı bu konunun açılmasında herhangi bir problem görmüyorum.
Paylaşım için teşekkürler.

Güncelleme dosyası olarak konuya ekleyebilirsiniz.

ilk ben paylaştım zaten sonra yabancı biri eklemiş sadece arkadaş ekleme yerinde küçük sorun var o düzeltilecekti onu foto atmış moderatörde kanıt yok diye kapatmıştı. Zaten sistem hazır revize edilecek ver varsa edilir.

ilk ben paylaştım zaten sonra yabancı biri eklemiş sadece arkadaş ekleme yerinde küçük sorun var o düzeltilecekti onu foto atmış moderatörde kanıt yok diye kapatmıştı. Zaten sistem hazır revize edilecek ver varsa edilir.
Forumun moderatörleri kişilere göre ayrıcalık tanımıyor. Yani kim olduğunuz hiç önemli değil. Admin olmanız bile bu gerçeği değiştirmiyor. Bir konu gereken koşulları yerine getirmiyorsa kapanır. Gereken koşullar ise çalıştığına dair kanıt olması, bağlantının sağlam olması ve dosyanın virüs taramasından geçirilmiş olması.
Sizin konunuzda çalıştığına dair kanıt olmadığı için kapatıldı ve konu kapatılalı 5 ay oldu. 5 ay içinde kanıt ile birlikte forum yetkililerine ulaşsaydınız konunuz açılmış olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri