Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar oyunu türkçe yapabıldım fakat oyun ıd sıfre yerı item adları, özellıklerı ve npc adları hala turkce deıl yardımcı olabılecek ?s.a kardeşim fıles cok guzel elıne saglık tessekur ederım once. Serverı kurdum ben sadece oynamak ıcın acıyorum derleme fılan bılmıyorum o yuzden bır sorum olucak sana. Bu fılesı nasıl Türkçe yapacagım bende sanırım Almanca
npc adları için mob proto editlemen lazım kullanıcı adı şifre bölümü interface falan filan türkçe olması içinde türkçe bi locale tr den alman lazım onlarıArkadaşlar oyunu türkçe yapabıldım fakat oyun ıd sıfre yerı item adları, özellıklerı ve npc adları hala turkce deıl yardımcı olabılecek ?
Bunu nasıl türkçe yapacaz arkadaşlar? locale game ile interface txt lerini 18.3 ten aldım ama oyunda türkçe karakter hatası var ç gibi harfler sembol olarak gözüküyor
Nasıl türkçe yaptınız acaba?Arkadaşlar oyunu türkçe yapabıldım fakat oyun ıd sıfre yerı item adları, özellıklerı ve npc adları hala turkce deıl yardımcı olabılecek ?
18.3 ten alan bir kaç arkadaş daha var sanırım konuda görmüştüm onlar sorun yaşamadı game ve interfaceyi bir programla açıp türkçe karakter bozulmasına sebebiyet vermiş olabilirmisiniz - locale.cfg yi acıp 10012 1254 tr yaparmısınızBunu nasıl türkçe yapacaz arkadaşlar? locale game ile interface txt lerini 18.3 ten aldım ama oyunda türkçe karakter hatası var ç gibi harfler sembol olarak gözüküyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)