Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
notepad++ ile txt içini değiştirdim o bahsettiğiniz kişinin verdiği txt içeriği ile ama türkçe karakter bozukluğu oluşuyor. Not defteri ile denedim aynı wordpad ile denedim yine aynı türkçe karakter hatası var. locale.cfg içini dediğiniz gibi değiştirince log hatası veriyor locale game'i görmüyor diye log hatası veriyor.18.3 ten alan bir kaç arkadaş daha var sanırım konuda görmüştüm onlar sorun yaşamadı game ve interfaceyi bir programla açıp türkçe karakter bozulmasına sebebiyet vermiş olabilirmisiniz - locale.cfg yi acıp 10012 1254 tr yaparmısınız
Client build ederken şöyle bir yazı çıkıyor;
Unknown compiler version - please run the configure tests and report the results
Visual 2013 ile build ediyorum sebebi nedir?
Unknown compiler version - please run the configure tests and report the results
Visual 2013 ile build ediyorum sebebi nedir?
locale cfg içine 10012 1254 it olarak yazarsan Türkçe karekter hatası almazsin ben öyle çözmüştümnotepad++ ile txt içini değiştirdim o bahsettiğiniz kişinin verdiği txt içeriği ile ama türkçe karakter bozukluğu oluşuyor. Not defteri ile denedim aynı wordpad ile denedim yine aynı türkçe karakter hatası var. locale.cfg içini dediğiniz gibi değiştirince log hatası veriyor locale game'i görmüyor diye log hatası veriyor.
+1locale cfg içine 10012 1254 it olarak yazarsan Türkçe karekter hatası almazsin ben öyle çözmüştüm
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)