farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Ticaret Merkezi Sicil Sistemi

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ticaret merkezinde son zamanlarda artan dolandırıcılık olaylarından dolay bu sistemin uygulanması kararına varıldı. Sistemin amacı dolandırıcı kişileri tespit ederek satış sisteminden tamamen men ederek diğer üyelere zarar vermesini engellemek. Ticaret merkezinde sık sık yapacağımız denetimler sayesinde bu kişileri tek tek tespit edecez.
Satıcıların ve ileride satış yapmak isteyen üyeler için kısa bir bilgilendirme olarak, üyeliğinizi yasaklı kişiler ile paylaştığınız da ortak olsanız veya olmasanız dahi bağlantınız bulunduğu takdir de sizde yasaklılar listesine alınacaksınızdır. Bu sebeple üyeliğinizi kimse ile paylaşmayınız, üyeliğiniz size özeldir ortak kullanım aracı değildir.

Aşağıda ki tabloda uygulanacak satış yasakları ve sürelerle ilgili tablo paylaşılmıştır, suç olarak sadece dolandırıcılık değil şikayeti çözümle süreleriniz ve şikayetlerinize yaklaşımlarınıza görede sicil etkilenebilecektir.

KİŞİ
SUÇU
SİCİL DURUMU
SATIŞ YASAĞI
ABC-ÜYE
DOLANDIRICILIK
1.DERECE !
SORUNU ÇÖZDÜĞÜNDE SATIŞ YAPABİLİR
ABC-ÜYE2
DOLANDIRICILIK
2.DERECE !!
SORUN ÇÖZDÜĞÜNDE 7-10GÜN SONRA SATIŞ YAPABİLİR
ABC-ÜYE3
DOLANDIRICILIK
3.DERECE !!!
KALICI SATIŞ YASAĞI UYGULANMIŞTIR
TEKRAR SATIŞ YAPAMAZ
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst