Raporladım ben siz de raporlayın![]()
Bir ben bir de Allah biliyor kaç defa raporladığımı.
Örnek konu files konusu onla ilgili sorular soruyor ben baktım adama. Ama sadece işlem yapılabilmesi için şöyle birşey olur. Üst üste 3 4 yorum atarsa flooda girer bizde o yönden ilgileniriz bunu görürseniz bize bildirebilirsiniz bizde ancak bu durumda o üyeye işlem yapabiliriz. Bizim herkesin dinine diline saygımız vardır. Üyeye yardım edebilecek birisi google transleteyi açıp kolay bir şekilde konuşup yardımcı olabilir.
Nasıl ki onlar kendi forumlarında anadillerinin konuşulup yazılmasını uygun görüyorsa "Turkmmo" olarak ta bu şekil bir karar alınmalı bence. Mesele dil bilmemek değil, bu kadar flood ve raporlamama rağmen tek bir şey olduğu yok. Aynısını bir başkası da yapsa tutum bu şekilde olur muydu acaba ?
Attığım linklerdeki sayfada adam flood un kralını yapıyor yinede işlem yokBir ben bir de Allah biliyor kaç defa raporladığımı.
Nasıl ki onlar kendi forumlarında anadillerinin konuşulup yazılmasını uygun görüyorsa "Turkmmo" olarak ta bu şekil bir karar alınmalı bence. Mesele dil bilmemek değil, bu kadar flood ve raporlamama rağmen tek bir şey olduğu yok. Aynısını bir başkası da yapsa tutum bu şekilde olur muydu acaba ?
dün raporladım üstüne ben uyarı aldım birdaha bu konudan aynı kişiyi raporladığınız taktirde işlem uygulayacağım deniyor bana
@XxZeMaHSeRxXFlood nedir onu bi öğrenelim ilk önce. Saniyeler içerisinde 1 den fazla yorum yazma. Bize bu dediğim olayı görürseniz bildiriyorsunuz. Bizde bakıyoruz ve ilgileniyoruz her zaman olduğu gibi.Attığım linklerdeki sayfada adam flood un kralını yapıyor yinede işlem yokdün raporladım üstüne ben uyarı aldım birdaha bu konudan aynı kişiyi raporladığınız taktirde işlem uygulayacağım deniyor bana
@XxZeMaHSeRxX
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)