Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Phebia2 Server Files Namı Diğer Rohan Files.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REVOLTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 524
  • Görüntüleme Görüntüleme 81K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O üye de bir sorun yok, adam yardım istiyor soru soruyor ve bu da doğaldır.
binlerce kişi içerisinden sadece bu kişinin sayfalarca hata mesajı atması ve üstüne ingilizce yazması doğalsa diyecek birşey yok. Adam pack kapatmayı bile buraya soruyor halbuki konu ile alakası yok. Soru cevap bölümü bunun için var diye biliyorum haksızmıyım ?

binlerce kişi içerisinden sadece bu kişinin sayfalarca hata mesajı atması ve üstüne ingilizce yazması doğalsa diyecek birşey yok. Adam pack kapatmayı bile buraya soruyor halbuki konu ile alakası yok. Soru cevap bölümü bunun için var diye biliyorum haksızmıyım ?
Örnek konu files konusu onla ilgili sorular soruyor ben baktım adama. Ama sadece işlem yapılabilmesi için şöyle birşey olur. Üst üste 3 4 yorum atarsa flooda girer bizde o yönden ilgileniriz bunu görürseniz bize bildirebilirsiniz bizde ancak bu durumda o üyeye işlem yapabiliriz. Bizim herkesin dinine diline saygımız vardır. Üyeye yardım edebilecek birisi google transleteyi açıp kolay bir şekilde konuşup yardımcı olabilir.

Örnek konu files konusu onla ilgili sorular soruyor ben baktım adama. Ama sadece işlem yapılabilmesi için şöyle birşey olur. Üst üste 3 4 yorum atarsa flooda girer bizde o yönden ilgileniriz bunu görürseniz bize bildirebilirsiniz bizde ancak bu durumda o üyeye işlem yapabiliriz. Bizim herkesin dinine diline saygımız vardır. Üyeye yardım edebilecek birisi google transleteyi açıp kolay bir şekilde konuşup yardımcı olabilir.
normal şekilde yardım istese yine ederiz ama şu sayfalara bakarsanız böyle birisine kimse yardım etmez.

https://forum.turkmmo.com/konu/3709950-phebia2-server-files-nami-diger-rohan-files/post-20610957https://forum.turkmmo.com/konu/3709950-phebia2-server-files-nami-diger-rohan-files/post-20611904

En anlamlı yorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri