Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O üye de bir sorun yok, adam yardım istiyor soru soruyor ve bu da doğaldır.farklı bölüme işlem yapamadığınızı bilmiyordum. Kusura bakma. @XxZeMaHSeRxX alexander isimli kişi sürekli konuları boş yere dolduruyor ilgilenebilirmisiniz
binlerce kişi içerisinden sadece bu kişinin sayfalarca hata mesajı atması ve üstüne ingilizce yazması doğalsa diyecek birşey yok. Adam pack kapatmayı bile buraya soruyor halbuki konu ile alakası yok. Soru cevap bölümü bunun için var diye biliyorum haksızmıyım ?O üye de bir sorun yok, adam yardım istiyor soru soruyor ve bu da doğaldır.
Örnek konu files konusu onla ilgili sorular soruyor ben baktım adama. Ama sadece işlem yapılabilmesi için şöyle birşey olur. Üst üste 3 4 yorum atarsa flooda girer bizde o yönden ilgileniriz bunu görürseniz bize bildirebilirsiniz bizde ancak bu durumda o üyeye işlem yapabiliriz. Bizim herkesin dinine diline saygımız vardır. Üyeye yardım edebilecek birisi google transleteyi açıp kolay bir şekilde konuşup yardımcı olabilir.binlerce kişi içerisinden sadece bu kişinin sayfalarca hata mesajı atması ve üstüne ingilizce yazması doğalsa diyecek birşey yok. Adam pack kapatmayı bile buraya soruyor halbuki konu ile alakası yok. Soru cevap bölümü bunun için var diye biliyorum haksızmıyım ?
normal şekilde yardım istese yine ederiz ama şu sayfalara bakarsanız böyle birisine kimse yardım etmez.Örnek konu files konusu onla ilgili sorular soruyor ben baktım adama. Ama sadece işlem yapılabilmesi için şöyle birşey olur. Üst üste 3 4 yorum atarsa flooda girer bizde o yönden ilgileniriz bunu görürseniz bize bildirebilirsiniz bizde ancak bu durumda o üyeye işlem yapabiliriz. Bizim herkesin dinine diline saygımız vardır. Üyeye yardım edebilecek birisi google transleteyi açıp kolay bir şekilde konuşup yardımcı olabilir.
https://forum.turkmmo.com/konu/3709950-phebia2-server-files-nami-diger-rohan-files/post-20610957https://forum.turkmmo.com/konu/3709950-phebia2-server-files-nami-diger-rohan-files/post-20611904
Örnek konu files konusu onla ilgili sorular soruyor ben baktım adama. Ama sadece işlem yapılabilmesi için şöyle birşey olur. Üst üste 3 4 yorum atarsa flooda girer bizde o yönden ilgileniriz bunu görürseniz bize bildirebilirsiniz bizde ancak bu durumda o üyeye işlem yapabiliriz. Bizim herkesin dinine diline saygımız vardır. Üyeye yardım edebilecek birisi google transleteyi açıp kolay bir şekilde konuşup yardımcı olabilir.
En anlamlı yorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)