Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MBS Gelişmiş CMS Panel Sistemi For <3 Metin2Web And AsiLZade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

anladım tüm desteğin için teşekkürler iyi çalışmalar iyi günler.
Rica ederim hayırlı kullanımlar :)

Merhaba,

kardeşim çoğul konuşuyorsunda biz lisans koyup paylaşmıyoruz panellerimize hem neden bu konu altında nefret kustunki onu anlamadım bu panel daha önce kodlanan bir panel ve arkadaşta düzeltip paylaştı neden teşekkür edip konudan uzaklaşmıyorsunuzki siz böyle yaptıkça kimsenin paylaşım yapması gelmiyor git httrack ile çekip daha sonra paylaşan insanlara laf yapsan daha iyi olur iyi forumlar

Sen ne dediğimi anlamadın galiba amacim nefret kusmak falan değil bakın pvp panel bolumu coplukten ibaret bes para etmeyecek bir bicimde suanda bilmem anlatabildimmi aylardir bakıyorum foruma hatta 1 yili askındır pvp panel bolumune ozellikle bakıyorum her gun su index bu index ulan index dediğiniz nedir? Takmıslar index index asilzade darkbey v1 v17 bilmem ne bu sekikde indexlermi faydali olucak size takılmaya devam edin boş boş indexlerle 2010 yilinin nesne market panelleri ile bir kişinin paylastiği sağlam bir alt yapili panel ile siz anca bir birinize muhtaç kalir durursunuz 2 kişiden fazla bu forumda faydali bir içerik bu bolumde paylasilacağini hiç sanmiyorum ayrica bu yorumlar özellikle bu post için değil bunun haricinde bir kaç konuya'da bu sekilde bildirimde bulundum index'leri vesaire ıvır zıvırlari birakin hiç bir sey yapamıyorsanız en azından bir programlama dili öğrenip bir seyler yapmaya calisin. Birisi giriyor yeni bir açılan pvp'nin sitesine adam kendince bir tasarim olusturmus beyfendi kopyacinin biri butun dosyalari CTRL+S yapıp indiriyor o olmasa benzeri dandik programlama ile indiriyor bir renk değiştiriyor yerinin değiştiriyor foruma geliyor bilmem ne beyv17 index. (.....)

Sen ne dediğimi anlamadın galiba amacim nefret kusmak falan değil bakın pvp panel bolumu coplukten ibaret bes para etmeyecek bir bicimde suanda bilmem anlatabildimmi aylardir bakıyorum foruma hatta 1 yili askındır pvp panel bolumune ozellikle bakıyorum her gun su index bu index ulan index dediğiniz nedir? Takmıslar index index asilzade darkbey v1 v17 bilmem ne bu sekikde indexlermi faydali olucak size takılmaya devam edin boş boş indexlerle 2010 yilinin nesne market panelleri ile bir kişinin paylastiği sağlam bir alt yapili panel ile siz anca bir birinize muhtaç kalir durursunuz 2 kişiden fazla bu forumda faydali bir içerik bu bolumde paylasilacağini hiç sanmiyorum ayrica bu yorumlar özellikle bu post için değil bunun haricinde bir kaç konuya'da bu sekilde bildirimde bulundum index'leri vesaire ıvır zıvırlari birakin hiç bir sey yapamıyorsanız en azından bir programlama dili öğrenip bir seyler yapmaya calisin. Birisi giriyor yeni bir açılan pvp'nin sitesine adam kendince bir tasarim olusturmus beyfendi kopyacinin biri butun dosyalari CTRL+S yapıp indiriyor o olmasa benzeri dandik programlama ile indiriyor bir renk değiştiriyor yerinin değiştiriyor foruma geliyor bilmem ne beyv17 index. (.....)

index konusundan haklısın tabiki ama rütbe yükselmeleri için bu şart kendi düşünceleriyle ben bu forumda 4 yıl önce kendi panellerimi kodlayıp paylaşıyordum mhms panelleri ilk ben kodlayıp paylaştım sırf yararlanıp birşeyler yapabilsinler diye ama ne oldu forum için yaptığımız onca şey çöp oldu bizimde hatalarımız oldu ama hatalara karşılık hesaplarımız ve ilgili olduğumuz tüm yetkilerimizi kaybettik ben burda sana ağıt yakmıyorum inan forum eskisi gibi olsa emek koksa ben elimdeki tüm panellerimi paylaşırım turkmmoda asilzade0212 diye aratın panelleri ve market panelleri kim paylaşmış daha önce ben bir panel ile kodlama ile 3 4 saat uğraşacam sırf ihtiyaç var diye paylaşacam arkadaşlara ama konuyu görüp indirenler teşekkür bile etmeyip üstüne hakaret ediyorlar konuya şimdi söyle bakalım biz bu tür insanlara ne yapalım bak mesela mustafa konu sahibi bu script ona aitti geliştirebilirdi ama piyasada tek tük alt yapı olduğundan paylaşmak istedi siz bunu bence dert etmeyin onlar index kodlayıp V.1 v.2 devam etsinler ;)

Tam olarak söylemek istediğin anlaşılır değil, başkalarının index sayfası paylaşması orayı burayı değiştirip paylaşmasının bu konu ile alakası yok :) sen sanırsam konuyu index olarak algıladın. CMS Panel Sistemi paylaştım. Orjinal halinin linkinide verebilirim karşılaştırma yaparak kapattığım açıkları ve fixlediğim hatalarıda gösterebilirim :) Şuan anladığım kadarıyla konuyu baltalamak, kötülemek amacı ile bir yorum yapıyorsun. Her pvp server için yeni bir sistem yazmanın kolay olmadığının bilincinde olmadığını düşünüyorum kodlamayı basit birşey sanıyorsun :) Ayrıca panel üzerinde şuan açık yok tarayabilirsin veyahutta indirip kodlamalarına bakabilirsin şuan çoğu panel sisteminde olmayan seo optimizesi, düzenli functionel yapı mevcut. Kullanmayacaksan dahi yorum yaparak sayfayı kirletmemeni öneririm. Biraz saygı duymayı ve teşekkür etmeyi ne zaman öğrenirsiniz bilmiyorum bu panel sistemini insanlar para ile satıyor ve satarda ben insanlar boş beleş panellere insanlar başkalarına gidip uzun yollu panel alıp sonra oyununa data şişmesi yapılmasın diye açıksız bir panel veriyorum. Dilersen diğer panel sistemlerini kullanabilirsin :)

Paylaşım İçin Teşekkürler
Metin2 pvp panel kısmı coplukten ibaret bir tek durabble düzgün bir panel paylasti geri kalanlar beş kuruş etmez birde whmc diye birşey vardı bunlarda amek var lakin bu bootstrap teması inidirip tema giydirip Metin2 paneli yaptığını sananlar bence boş yere çoğu kez kendilerini yoruyorlar zaten boş yere emeklediklerini çok rahat anlayaabilir pvplerin hiç biri bu gereksiz scriptleri kullanmaz neyse fazla uzatmicam çok yakında bir panel yazicam ilkini ücretsiz paylasicam bakın ondan sonraki paylaşacağımi görün resmen yikilicaksiniz tabi o hem lisans hemde ücreti olucak sizi azarlamak bana düşmez lakin cidden insanlara faydalı olucak şeyler paylaşın bir tema giydirmekle olmuyor eminim 20 dk urassam en az 20 yerden sunucuyu ele alirim
Kardeş elle tutulur bir kanıtın dayanağın var mı ?
Hemen "20 dk urassam en az 20 yerden sunucuyu ele alirim" gibi cevap veriyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri