- Konular
- 87
- Online süresi
- 27g 51610s
- Reaksiyon Skoru
- 125
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 153
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 10,227
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Paylaşım İçin Teşekkürler
Kardeş elle tutulur bir kanıtın dayanağın var mı ?
Hemen "20 dk urassam en az 20 yerden sunucuyu ele alirim" gibi cevap veriyorsun.
Hiç Merak Etmeyin... Yakında ne demek istediğimi çok iyi anlicaksiniz.
- Konular
- 117
- Online süresi
- 3ay 13g
- Reaksiyon Skoru
- 278
- Altın Konu
- 12
- Başarım Puanı
- 194
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 2,102
- DevLira
- 6
Bu kadar saygısız ve egoistlik ne biliyim yani anlamadım kod bilginin olduğunu sanmıyorum ki kod bilgin olsa paneli indirip içerisinde açık olmadığını anlayabilirdin. Tabii günümüzde biliyorum diyip bilmeyen çok fazla insan var sende onlardan teki oluyorsunHiç Merak Etmeyin... Yakında ne demek istediğimi çok iyi anlicaksiniz.
- Konular
- 17
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 219
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 6,218
- DevLira
- 3
Hiç Merak Etmeyin... Yakında ne demek istediğimi çok iyi anlicaksiniz.
Kusura bakma ama "Yakında ne demek istediğimi çok iyi anlicaksiniz." dersen paylaşım yapan arkadaşı da ister istemez zan altında bırakıyorsun. Tanıyan tanımayan arkadaş hakkında şöyle düşünür. "Bu adamin konusuna biri şöyle birşey yazmıştı bu adam sağlam biri değil demek ki" gibisinde düşünücek. Adama ticaret yapmaya kalksa kimse güvenmez.
Dip Not : 2 Tarafı da Tanımıyorum.
- Konular
- 117
- Online süresi
- 3ay 13g
- Reaksiyon Skoru
- 278
- Altın Konu
- 12
- Başarım Puanı
- 194
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 2,102
- DevLira
- 6
Yorumun için teşekkür ederim. Allaha şükür tanıyanlarım var. Panel paylaşıp içerisine açık koyacak kadar düşük bir insan olmadığımı bilirler. Sanırım bu arkadaşın sorunu yedirememe veya çekememe gibi birşey olsa gerek. Panel içerisinde açık olsa encode eder açıklı tarafı göstermezdim fakat paneli indirdiğinizde açık kod kaynağı belirgin bilgisiz insanlar sadece kötülerKusura bakma ama "Yakında ne demek istediğimi çok iyi anlicaksiniz." dersen paylaşım yapan arkadaşı da ister istemez zan altında bırakıyorsun. Tanıyan tanımayan arkadaş hakkında şöyle düşünür. "Bu adamin konusuna biri şöyle birşey yazmıştı bu adam sağlam biri değil demek ki" gibisinde düşünücek. Adama ticaret yapmaya kalksa kimse güvenmez.Dip Not : 2 Tarafı da Tanımıyorum.
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 132
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 480
- DevLira
- 6
Yorumun için teşekkür ederim. Allaha şükür tanıyanlarım var. Panel paylaşıp içerisine açık koyacak kadar düşük bir insan olmadığımı bilirler. Sanırım bu arkadaşın sorunu yedirememe veya çekememe gibi birşey olsa gerek. Panel içerisinde açık olsa encode eder açıklı tarafı göstermezdim fakat paneli indirdiğinizde açık kod kaynağı belirgin bilgisiz insanlar sadece kötüler![]()
Daha seni tanımıyorum tanışma surecindeyiz ahahaha ??? v.5 end version
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)