C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oto pack

Desmond CD

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 10 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
7
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba şimdi ben login ekranı değiltireceğim lakin oto pack ile tüm kullanıcılarda değişmesini istiyorum nasıl yapabilirim oto pack kullanmayı bilmiyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Anladım fakat sorun çözüldüyse sorunun çözümünü mesaj olarak koymak veya konu içeriğine çözümünü anlatmak ve konuyu kapatman daha mantıklı değil mi?
İfade ettiğim gibi çözüm olarak anlatımı konu sahibi çözüm başlığında konuya dahil edebilir. Ve bu nedenle takip edilir konunun kapatılmaması ise. Üye yapmadı ve yorum atarak bilgi alabilir tekrardan yapan arkadaş tarafından.
Herkese merhaba şimdi ben login ekranı değiltireceğim lakin oto pack ile tüm kullanıcılarda değişmesini istiyorum nasıl yapabilirim oto pack kullanmayı bilmiyorum
Otupack bilgileriniz varmı yanı otopack kısmına ulaşabiliyormusunuz. Sunucu tarafındanmı aldınız bu pack almış iseniz size bilgileri vermişse kolaylıkla yapabilirsiniz.

Otupack bilgileriniz varmı yanı otopack kısmına ulaşabiliyormusunuz. Sunucu tarafındanmı aldınız bu pack almış iseniz size bilgileri vermişse kolaylıkla yapabilirsiniz.
Dedicated sunucuya kurduk otopack erişimim var

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri