Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tüm dll dosyalarını derken nerden buluyorsunuz dll dosyalarınıKardeş select e çıkan tüm dll dosyalarını yapıyorum PID kodunuda yazıyorum ama açılmıyor
Select e basıyorum açacağım mt2 nin dosyasının içine giriyorum karşıma dll dosyaları çıkıyor 15 20 tane hepsinide teker teker deniyorum hiç biride olmuyorTüm dll dosyalarını derken nerden buluyorsunuz dll dosyalarını
Yanlış anlamışsın dll yi oyun klasöründen bulmuyorsun örneğin bir hile yapımcısı .dll bir hile paylaşıyor ve sende bu programı kullanarak inject ediyorsun oyun klasöründen bir şey aramana gerek yok. Ben kendi hazırladığım bir hileyi injectörü test etmek amacıyla inject ediyorum videodaSelect e basıyorum açacağım mt2 nin dosyasının içine giriyorum karşıma dll dosyaları çıkıyor 15 20 tane hepsinide teker teker deniyorum hiç biride olmuyor
Tmm şimdi hileyi nasil çalıştırmam gerekiyor tam anlatabilirmisinizYanlış anlamışsın dll yi oyun klasöründen bulmuyorsun örneğin bir hile yapımcısı .dll bir hile paylaşıyor ve sende bu programı kullanarak inject ediyorsun oyun klasöründen bir şey aramana gerek yok. Ben kendi hazırladığım bir hileyi injectörü test etmek amacıyla inject ediyorum videoda
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)