-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Slot hasarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sameteserxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 334

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar pvp serverim de örümcek zindanı ve sürgün mağarasın da savunma yapılmasına rağmen slotlar çok fazla vuruyor bunu çözümü var mı varsa nasıl yapacağım.

birde büyü bozma taşı açıklaması unkown olarak gözüküyor bunu nasıl düzelteceğim bilgisi olan arkadaşlar cevap verrirse çok memnun olurum.

Çözüm
Bakın demek istediğim şu mob_protadan ayarlamasını biliyorum dediğim şey savunma yapılmasına rağmen vuruşları değişmiyor bunu demek istiyorum
Arkadaşlar pvp serverim de örümcek zindanı ve sürgün mağarasın da savunma yapılmasına rağmen slotlar çok fazla vuruyor bunu çözümü var mı varsa nasıl yapacağım.

birde büyü bozma taşı açıklaması unkown olarak gözüküyor bunu nasıl düzelteceğim bilgisi olan arkadaşlar cevap verrirse çok memnun olurum.

Slotların hasarını navicat mob_protadan ayarlanıyor değişmiyorsa ftp den mob protoyu düzenle

Bakın demek istediğim şu mob_protadan ayarlamasını biliyorum dediğim şey savunma yapılmasına rağmen vuruşları değişmiyor bunu demek istiyorum

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri