farkmt2official 1
farkmt2official
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
berkmenoo 1
berkmenoo
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

ACİL İSTEK !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TORBACI444142141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 370

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

MERHABALAR BEYLER ELİNDE SORUNSUZ
SINIRSIZI ŞEBNEM
SINIRSIZ EJDERHA TANRI TILSIMSIMLARI
Seçenekli Eşya toplama sistemi
eline olanlar ulaşırsa sevinirim veya konu linklerini bırakırsa teşekkürler
birde şu sura kılıç bugunun fixi lazım şimdiden teşekkürler

MERHABALAR BEYLER ELİNDE SORUNSUZ
SINIRSIZI ŞEBNEM
SINIRSIZ EJDERHA TANRI TILSIMSIMLARI
Seçenekli Eşya toplama sistemi
eline olanlar ulaşırsa sevinirim veya konu linklerini bırakırsa teşekkürler
birde şu sura kılıç bugunun fixi lazım şimdiden teşekkürler
Sura kılıç bugünün fixi için bir konu açılmıştı sanırsam fakat bulamıyorum bildiğim kadarıyla fix kodları güncel c++ a uyarlı olduğu için çalışmaz yani senin g++ ise onu g++49 a çıkarman lazım forumumuzda konuları mevcut araştırarak bulabilirsiniz.
Sınırsız Şebnem suları ve tanrı tılsımları configli ve c++ üzerindenmi olacak yoksa sadece oyuna karakterler yeni başlarken mi quest üzerinden olucak. Tam bir bilgi verirseniz elimde PC yok ama sizin için vereceğiniz bilgiye göre yardım etmeye çalışırım

Sura kılıç bugünün fixi için bir konu açılmıştı sanırsam fakat bulamıyorum bildiğim kadarıyla fix kodları güncel c++ a uyarlı olduğu için çalışmaz yani senin g++ ise onu g++49 a çıkarman lazım forumumuzda konuları mevcut araştırarak bulabilirsiniz.
Sınırsız Şebnem suları ve tanrı tılsımları configli ve c++ üzerindenmi olacak yoksa sadece oyuna karakterler yeni başlarken mi quest üzerinden olucak. Tam bir bilgi verirseniz elimde PC yok ama sizin için vereceğiniz bilgiye göre yardım etmeye çalışırım
envanterde olacak bastığında otopot şeklinde olacak sağ tık click basılacak anlamışsınızdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri