PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Yitian2 Piton Tarzı Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egesurum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkür ederim lonca daveti gönderme sorunu vardı filesimde yaptığım lonca fixlerinden kaynaklarıdır
Bence konuyu kapatman çok yanlış bir karar olmuş değerli arkadaşım :) ben olsaydım yerinde konu açık kalırdı çözüp öyle paylaşırdım ama yinede senin canın sağolsun canındanmı kıymetli bu files :D

O konuda bulunan fixler gerçektende çok hoş :) sanırım aralarında şöyle birşey daha vardı
npc ye lonca daveti yollama fixi gibi birşey yada ben tam hatırlamıyorum yanlış söylediysemde kusuruma bakmayın :)
Yok öyle bir fix var sanırım ondanda olabilir bilmiyorum ama daha iyisiyle karşınıza elbet çıkacağım yeni konuda direkt mesaj olarak ileteceğim hiç merak etme :)
Bence konuyu kapatman çok yanlış bir karar olmuş değerli arkadaşım :) ben olsaydım yerinde konu açık kalırdı çözüp öyle paylaşırdım ama yinede senin canın sağolsun canındanmı kıymetli bu files :D
Çok sağol değerli yorumun için ama insanların gözünde bu kadar şey düzeltmiş bu sorun mu olur diye düşünmeleri ve bu benim sorun ettiğim bir şey sonuçta konuya güvenerek geliştiriyorlar özür dillerim sendende <3

Yok öyle bir fix var sanırım ondanda olabilir bilmiyorum ama daha iyisiyle karşınıza elbet çıkacağım yeni konuda direkt mesaj olarak ileteceğim hiç merak etme :)

Çok sağol değerli yorumun için ama insanların gözünde bu kadar şey düzeltmiş bu sorun mu olur diye düşünmeleri ve bu benim sorun ettiğim bir şey sonuçta konuya güvenerek geliştiriyorlar özür dillerim sendende <3
Mevcutda şuan ne gibi sorunlar var

Tek o lonca daveti gönderme sorunu var hepsi bu diğerlerinde sorun yok ha bir de at skilli fixindeki skill kodları değiştirilecek

VQY8vy.png

Yeni alt yapıda bunlar olacak bilgin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri