- Konular
- 34
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 400
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 662
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@egesurum Paylaşım için teşekkürler lakin çok iyi niyetli bir arkadaşsın insanların isteklerini getirmemeni tavsiye ediyorum çünkü insanların istekleri bitmez hatta bir gün seni kötü duruma sokarlar haberin bile olmaz. Başkalarına çalışma ya emeğinin karşılığını al yada kendine yap sana tavsiyemdir ister yap yapma lakin bir düşün derim sana yazık yorumları okuyorum herşeye evet demişsin bırak da o bilir kişilerin forumda konularını gördüm baya birşey biliyor gibi duruyorlar onlar yapsın 

- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
Yorumun ve tavsiyen için teşekkür ederim değerli arkadaşım@egesurum Paylaşım için teşekkürler lakin çok iyi niyetli bir arkadaşsın insanların isteklerini getirmemeni tavsiye ediyorum çünkü insanların istekleri bitmez hatta bir gün seni kötü duruma sokarlar haberin bile olmaz. Başkalarına çalışma ya emeğinin karşılığını al yada kendine yap sana tavsiyemdir ister yap yapma lakin bir düşün derim sana yazık yorumları okuyorum herşeye evet demişsin bırak da o bilir kişilerin forumda konularını gördüm baya birşey biliyor gibi duruyorlar onlar yapsın![]()
Tavsiyeni değerlendireceğim 
- Konular
- 105
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 90
- DevLira
- 26
Teşekkür ederimgüzel files olmuş eline sağlık kardeş

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)