Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yitian2 Piton Tarzı Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egesurum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@egesurum Paylaşım için teşekkürler lakin çok iyi niyetli bir arkadaşsın insanların isteklerini getirmemeni tavsiye ediyorum çünkü insanların istekleri bitmez hatta bir gün seni kötü duruma sokarlar haberin bile olmaz. Başkalarına çalışma ya emeğinin karşılığını al yada kendine yap sana tavsiyemdir ister yap yapma lakin bir düşün derim sana yazık yorumları okuyorum herşeye evet demişsin bırak da o bilir kişilerin forumda konularını gördüm baya birşey biliyor gibi duruyorlar onlar yapsın :)

@egesurum Paylaşım için teşekkürler lakin çok iyi niyetli bir arkadaşsın insanların isteklerini getirmemeni tavsiye ediyorum çünkü insanların istekleri bitmez hatta bir gün seni kötü duruma sokarlar haberin bile olmaz. Başkalarına çalışma ya emeğinin karşılığını al yada kendine yap sana tavsiyemdir ister yap yapma lakin bir düşün derim sana yazık yorumları okuyorum herşeye evet demişsin bırak da o bilir kişilerin forumda konularını gördüm baya birşey biliyor gibi duruyorlar onlar yapsın :)
Yorumun ve tavsiyen için teşekkür ederim değerli arkadaşım :) Tavsiyeni değerlendireceğim ;)

güzel files olmuş eline sağlık kardeş

normalde metin2'yi bırakmıştım ama şunu indirip tekte olsa içinde takılcam :sdffdsf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri