Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yitian2 Piton Tarzı Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan egesurum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 104
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dediğimi dikkatli okur musun dostum gün içinde aynı antivirüs virüs bulup indirmeyip şimdi neden indirdi biraz düşünerek yazar mısın benim öneriye ihtiyacım yok virüs programıda değişmedim aynı virüs programı dışarı çıkmadan indirmeyi denedim dışarı çıkıp geldim şimdi pack iniyor ben ısrarla bu konuyu kapattırmak gibi bir amacım yok olan şeyi söylüyorum konu sahibinide tanımam etmem ortaya bişey atmışım yalancı konumuna mı düşücem şimdi gün içinde virüs buldu şimdi bulmadı konu bu daha fazla uzatmaya gerek yok
yalan vey konuyu baltalıyorsun felan demedim değin şey olabilir bak şimdi anti vürs indirdim bildiğin resmi sağ tıklayıp farklı kaydet yaparak indirmeme rağmen virüs buldu şaka gibiydi sonra sildim onu. demek istediğim her anti vürüse güvenme bazıları bulur bazıları bulmaz indirme yaparken internet download manager kullan sana tavsiyem

dediğimi dikkatli okur musun dostum gün içinde aynı antivirüs virüs bulup indirmeyip şimdi neden indirdi biraz düşünerek yazar mısın benim öneriye ihtiyacım yok virüs programıda değişmedim aynı virüs programı dışarı çıkmadan indirmeyi denedim dışarı çıkıp geldim şimdi pack iniyor ben ısrarla bu konuyu kapattırmak gibi bir amacım yok olan şeyi söylüyorum konu sahibinide tanımam etmem ortaya bişey atmışım yalancı konumuna mı düşücem şimdi gün içinde virüs buldu şimdi bulmadı konu bu daha fazla uzatmaya gerek yok
hmm şimdi anladım, fazla yazı okumak istemiyorum şuan başım ağrıyor hafif bulanık görüyorum hızlıca okuyup geçiyorum dikat etmedim k.bakma dediğin şeyde ortaya çıkan şey gün içerisnde linkler değişmiş olabilir. k. bakma kaba taslak okuup geçiyorum son yazınıda çünkü artık dayanılır gibi değil bu ağrı ben kalkıp dolaşacağım temiz hava iyi gelir belki.

ben de linklerin değiştiğini düşünüyorum teşekkür ederim. isteyen indirsin 1 gblık dosyayı atıp 50 mblık packi ayrı atmakta mantıklıymış yani dediğim gibi arkadaşı tanımam etmem bir problemim yok iyi günler.
hmm şimdi anladım, fazla yazı okumak istemiyorum şuan başım ağrıyor hafif bulanık görüyorum hızlıca okuyup geçiyorum dikat etmedim k.bakma dediğin şeyde ortaya çıkan şey gün içerisnde linkler değişmiş olabilir. k. bakma kaba taslak okuup geçiyorum son yazınıda çünkü artık dayanılır gibi değil bu ağrı ben kalkıp dolaşacağım temiz hava iyi gelir belki.

Lonca davet sorunu çözükmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri