kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

(CArea::LoadObject Property(xxxxxxxxxxxx) Load ERROR) Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan terniko05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

terniko05

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
13
Çözüm
7
Online süresi
2mo 15d
Reaksiyon Skoru
82
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 5 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
133
MmoLira
5,425
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

HATA:
Kod:
(CArea::LoadObject Property(xxxxxxxxxxxx) Load ERROR)

evet arkadaş kendimi bir kör olarak hissetmeme sebep olan bu muazzam güzellikteki hatayla karşılaşmaktayım hidra mapini eklemekteydim
1545997898 numarası atanan nadide prb dosyamızın içeriği aşağıdaki şekildedir

NLEA2a.png

zone klasörümüzün içine bir bakalım dedim kendi kendime direkt olarak aklıma geldiğini şekliyle zone klasörünün içine atıp bu işi halledeyim dedim

anE3R2.png

baktım olmadı hata aynı , obje haritada görünmüyor sonra bu ymirworkten sonra zone klasörü yazıyor (saçma olduğunu biliyorum zone klasörü zatne ymir work alt klasörü) bir zone adında klasör açıp onun içine atmalıyım o zaman dedim (başka çarem kalmadı çünkü bu şekilde olmaması gerekiyor ama)klasörü attım içine

EOJ8Bg.png

yine OLMADI !

sevgili arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum benim hatam nereden kaynaklanıyor ?

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
arkadaşlar foxfsyi kaldırdım kaç saatimi aldı klasöt yollarını düzenlemem foxfs ile alakalı bir durum değilmiş şuan ruh halimi anlatamam
d, diskinden çektirip c den açmaya çalışıyorsun dosyaları d diskine doğru yol dizinlemesi ile postala bakalım okumuyor olabilir.
kardeş biraz açar mısın son umut sende galiba zemahser filan da beğenmiş söylediğini dediğin gibi olsa zoneden çekmesi gerekilen dosyaları diğer prbler çekemezdi ama yine de denemek istiyorum başka çare kalmadı nasıl yapacağım anlatır mısın ?
arkadaşlar sorun devam etmekte lütfen yardım edin @(Mavi Ruh)

Konum hatası mevcut ayrıyetten packiniz foxfs türü pack kapatıcıyla mı kapatılıyor ona göre bir şeyler söyleyebilirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri