delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Rikamt2 Unpack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flusya23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

OLUM SEN NE KADAR SALAKSIN BANA YARDIM VİDEOSU GÖSTER BAKALIM BEN HİÇBİR LONCAYA YARDIM ETMEDİM ETMEMDE. KANIT GÖSTER GÖRELİM :) Çok merak ediyorum gel bidaha kopyala itemde görelim :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
m1 de bekle 2tden kurucam kimse almasın diye kendin gör doğru mu yalan mı haa video açık olacak hatta videoda bu konuşmalarıda çekeceğim bekle!
Muttalip olduğunuda adım gibi biliyorum bak bu kadar söylüyorum sana :) Serverinde User kalmamış gelip bizim sw de takılıyor ezikkkk :D

Unuttun Heralde Rikametin2 açılırsa 65 250 Piyasada server kalmaz bunu unutma yavrum :) Bizim Kitlemiz yeter
bi mutaliptir gidiyor.
serverindeki online :
anda2d.jpg

piyasada 200 kişi yok unutma ki 200 kişi olsa bile banane metin2 ile alakam yok loncamıza çok büyük yanlış yaptın izle gör! son kez yazıyorum buraya!

m1 de bekle 2tden kurucam kimse almasın diye kendin gör doğru mu yalan mı haa video açık olacak hatta videoda bu konuşmalarıda çekeceğim bekle!

bi mutaliptir gidiyor.
serverindeki online :
anda2d.jpg

piyasada 200 kişi yok unutma ki 200 kişi olsa bile banane metin2 ile alakam yok loncamıza çok büyük yanlış yaptın izle gör! son kez yazıyorum buraya!
daha ne yazıyosun çocuk burda boş boş git işini yap hadi

bi mutaliptir gidiyor.
serverindeki online :
anda2d.jpg

Istediğini yap, şu çirkin iftiraların hariç. Elinden geleni ardına koyma ama tamam mı? Hadi bakalım.

Istediğini yap, şu çirkin iftiraların hariç. Elinden geleni ardına koyma ama tamam mı? Hadi bakalım.
daha ne yazıyosun çocuk burda boş boş git işini yap hadi
Cheat engine :) ve Video baya eski galiba :) hızlı menüde eksiklik var
şehirde görüştük sanırım birazdan yeni video geliyor alan aldı itemleri boşuna uğraşma ha şunuda diyim bu son msjım bundan sonra itemci oynuyoruz son 1 msj daha atacağım 2. video sonrasında itemcide ilanları görürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri