HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cheat engine
ve Video baya eski galiba
hızlı menüde eksiklik var
ve Video baya eski galiba
hızlı menüde eksiklik varbana muttalip demeye devam edin adımı bilmemeniz güzel.muttalip canım öyle olmuyor ya başka zaman dene cheat engineyi kapattık envanterine gelen sövdü +9 kılıcı gören .d
lafı uzatmadan konuya geçelim chat engine olmadığını sen çok iyi biliyorsun dün akşam hangi loncanın itemlerini kontrol ettin şehrin ortasında kuruyorum 2gündür adamlar pat pat çekiyor ne chat enginesinden bahsediyorsun ? birazdan oyunda olun gözünüzün önünde kuracağım. chat engeline ne zamandır pazara item koyunca görüntüsünü be efsununu değiştiriyor
video eski değil packlar erken açıldı güncellemede yapmama gerek yok.Cheat engineve Video baya eski galiba
hızlı menüde eksiklik var
ayrıca HASBELKADER loncasına yaptığın tüy yardımlarının kanıtlarınıda bir sonraki kopyalama bugu videosunda görürsün! yanlış yaptın.
of of yazık yazıkbana muttalip demeye devam edin adımı bilmemeniz güzel.
lafı uzatmadan konuya geçelim chat engine olmadığını sen çok iyi biliyorsun dün akşam hangi loncanın itemlerini kontrol ettin şehrin ortasında kuruyorum 2gündür adamlar pat pat çekiyor ne chat enginesinden bahsediyorsun ? birazdan oyunda olun gözünüzün önünde kuracağım. chat engeline ne zamandır pazara item koyunca görüntüsünü be efsununu değiştiriyor
video eski değil packlar erken açıldı güncellemede yapmama gerek yok.
ayrıca HASBELKADER loncasına yaptığın tüy yardımlarının kanıtlarınıda bir sonraki kopyalama bugu videosunda görürsün! yanlış yaptın.
OLUM SEN NE KADAR SALAKSIN BANA YARDIM VİDEOSU GÖSTER BAKALIM BEN HİÇBİR LONCAYA YARDIM ETMEDİM ETMEMDE. KANIT GÖSTER GÖRELİMbana muttalip demeye devam edin adımı bilmemeniz güzel.
video eski değil packlar erken açıldı güncellemede yapmama gerek yok.
Çok merak ediyorum gel bidaha kopyala itemde görelim
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...