InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Rikamt2 Unpack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flusya23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Cheat engine :) ve Video baya eski galiba :) hızlı menüde eksiklik var

muttalip canım öyle olmuyor ya başka zaman dene cheat engineyi kapattık envanterine gelen sövdü +9 kılıcı gören .d
bana muttalip demeye devam edin adımı bilmemeniz güzel.
lafı uzatmadan konuya geçelim chat engine olmadığını sen çok iyi biliyorsun dün akşam hangi loncanın itemlerini kontrol ettin şehrin ortasında kuruyorum 2gündür adamlar pat pat çekiyor ne chat enginesinden bahsediyorsun ? birazdan oyunda olun gözünüzün önünde kuracağım. chat engeline ne zamandır pazara item koyunca görüntüsünü be efsununu değiştiriyor
Cheat engine :) ve Video baya eski galiba :) hızlı menüde eksiklik var
video eski değil packlar erken açıldı güncellemede yapmama gerek yok.

ayrıca HASBELKADER loncasına yaptığın tüy yardımlarının kanıtlarınıda bir sonraki kopyalama bugu videosunda görürsün! yanlış yaptın.

lafı uzatmadan konuya geçelim chat engine olmadığını sen çok iyi biliyorsun dün akşam hangi loncanın itemlerini kontrol ettin şehrin ortasında kuruyorum 2gündür adamlar pat pat çekiyor ne chat enginesinden bahsediyorsun ? birazdan oyunda olun gözünüzün önünde kuracağım. chat engeline ne zamandır pazara item koyunca görüntüsünü be efsununu değiştiriyor

ayrıca HASBELKADER loncasına yaptığın tüy yardımlarının kanıtlarınıda bir sonraki kopyalama bugu videosunda görürsün! yanlış yaptın.
of of yazık yazık

OLUM SEN NE KADAR SALAKSIN BANA YARDIM VİDEOSU GÖSTER BAKALIM BEN HİÇBİR LONCAYA YARDIM ETMEDİM ETMEMDE. KANIT GÖSTER GÖRELİM :) Çok merak ediyorum gel bidaha kopyala itemde görelim :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Muttalip olduğunuda adım gibi biliyorum bak bu kadar söylüyorum sana :) Serverinde User kalmamış gelip bizim sw de takılıyor ezikkkk :D

Unuttun Heralde Rikametin2 açılırsa 65 250 Piyasada server kalmaz bunu unutma yavrum :) Bizim Kitlemiz yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri