- Katılım
- 2 Eyl 2017
- Konular
- 2,051
- Mesajlar
- 7,142
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- Yaş
- 37
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yeni özellikler
- Yeni Bir Etkinlik Eklendi: Dünya Gelişimi (Westeros'un Tarihi). Bu Yarışma, bir Krallık Yarışıdır, yani aynı Krallık'taki tüm kraliyet lordlarının, ödülleri almak için birlikte farklı görevleri tamamlamaları gerektiği anlamına gelir. Daha fazla bilgi almak için lütfen Bina Limanı'na gidin (Bina Limanı, Market ve Elçilik Binası'na yakındır).
- Asi Grubu'nun ödül seviyesini arttırdı
- Sohbet kanalı performansı iyileştirildi. Kanal sekmelerini değiştirirken, küçük sohbet kutusu en yeni mesajı gösterir.
- İttifak Mobilizasyonuna küçük bir kırmızı bildirim simgesi eklendi
- İttifak kodunu, izci bildiriminde izciye ekledi
- Saldırı ekranında Komutan Bonusu gösterimi iyileştirildi
- Başka bir oyun deneyimi ve GUI geliştirildi
- İttifak Mobilizasyonu konusundaki bazı görevlerin ilerlemelerinin olağandışı gösterilmesi düzeltildi.
- Ralli Saldırı veya Savunma Asistanı olmaması sorunu giderildi, ancak bir bildirim simgesi gösterildi
- Komutan Oluşumunun aynı şeyi İttifak Rallisi ve Şato Garnizonu ekranında göstermemesi sorunu düzeltildi.
- Kanal sekmelerini değiştirirken bazen sohbet mesajlarının sadece kısmen gösterilmesi sorunu düzeltildi.
- Özel sohbet iletişim kutusunun en yeni mesajı göstermemesi sorunu düzeltildi.
- Sadece birlikler gönderilirken Alay Bilgisinin olağandışı gösterimi düzeltildi.
- “Dindar Teklifi” Araştırması'nın yürürlüğe girmemesi sorunu giderildi
- Bazı Boss sanat modellerinin Weirwood parkurlarındaki isimlerle eşleşmemesi sorunu düzeltildi.
- Diğer bazı küçük hatalar düzeltildi



