Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türkiye Geneli Büyük Projemize Ekip Arkadaşları Arıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ekibimize [AVCI] Alımımız Devam Etmektedir.
Avcı da aradığınız özellikler nedir bide avcının server de ne gibi görevi olucak ?

Harun kardeşim,skype tan ulaşamıyorum.Turkmmo mesaj kısmından yazabilir,ya da twitch.tv/lolhane#2811 discord hesabına mesaj atarsanız,aradığınız özellikleri mütevazi bir şekilde karşıladığımı söylemek isterim.Teşekkürler

7/24 insanların senin mesajına cevap vermesini bekleyemezsin insanlarında bir hayatı yaşamı var başvurunu özelden yolla bakayım halen başvurmak istiyorsan konuyu açan kişi gm arkadaşım
kardeşim discorddan yazdım, adam lol oynuyor mesaja bakmıyor dalgamı geçiyorsunuz :D :D

kardeşim discorddan yazdım, adam lol oynuyor mesaja bakmıyor dalgamı geçiyorsunuz :D :D
Merhabalar. Size Dönüş Yapmama Sebebimiz Gerekli Olan Özellikleri Karşılayamıyorsunuz ve Uslubunuz Gerçekten Çok İticidir.O yüzden sizinle iletişime geçilmiyecektir. İyi Günler. Konuya Mesaj Yazmayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri