Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türkiye Geneli Büyük Projemize Ekip Arkadaşları Arıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HarunCsknn

Level 7
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
930
Online süresi
1ay 19g
Reaksiyon Skoru
698
Altın Konu
14
Başarım Puanı
257
TM Yaşı
9 Yıl 7 Ay 11 Gün
MmoLira
4,272
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sunucu Adı : Ruins2

Yaş Sınırlaması : +18
İstediğiniz Günlük Online Süre : Hafta İçleri En Az 5 Saat Hafta Sonları ise 6 Saat Aktiflik.
Aradığınız Özellikler : Tecrübeli , Oyuna Hakim ve Önce Çalıştığı Serverlardan Kovulmamış Olacak.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : veya TurkMmo Özel Mesaj Bölümünden Ulaşabilirsiniz.
Diğer / Ek : Bizimle Çalışmak İstiyen Arkadaşlarımız Eğer Olgun Bir Kişilik Taşıyorsa Yaşa Gözetilmeksizin Bizimle Çalışabilir. 1 - 120 Level Aralığında Açacağımız Servera Hakim Olunması , Planlı Ekip Çalışması ve Hiyerarşik Düzene Alışkın Biri Olunması Bunun Bilinciyle Hareket Edilmesi Bizim İçin Önemlidir.

Serverimize ;

Tasarımcı Game Master Olmak İstiyorum

1 - İsim Soy İsim :
2 - Yaşınız :
3 - Tecrübe Süreniz :
4 - Bildiğiniz Programlar :
5 - Online Süreniz :
6 - Telefon Numaranız ( Geri Dönüş Sağlanacak ) :
7 - Daha önce GM'lik yaptınız mı ? Yaptıysanız referanslarınızı yazınız :
- Sizi Neden seçmeliyiz ? :
- Kendinizi Kısaca Tanıtınız :

Avcı Game Master Olmak İstiyorum ;

1 - İsim Soy isim :
2 - Yaşınız :
3 - Tecrübe süreniz :
4 - Telefon Numaranız ( Geri Dönüş Sağlanacak ) :
5 - Avcı Game Master Beceriniz :
6 - Sizi neden Seçmeliyiz :
7 - Kendinizi Kısaca Tanıtınız :

Son düzenleme:
>> GM'LİK TECRÜBEM VARDİR. >> Servere User Çekerim Sayfalara Tanıtım Yaparım >> Oyun Sorunları Oyuncu Isteklerı Oyu Icı Hıle Kulanımı Çözerim >> Yeni Gelen Oyunculara Server Hakında Bilgi Veririm >> Kımseyı Banlamam Yardım Etmem(ıtem konusunda) >> [TL] VE GMLİK YAPTİM >> Kurucu Sözünden Çıkmam >> 5 Saat Onlineyim >> Her Konuda Bilgim Var >> GM arayanlar Eklesin Şartları Konuşalım ( ACİL !!!! ) dc konuşa biliriz enes#9449

>> GM'LİK TECRÜBEM VARDİR. >> Servere User Çekerim Sayfalara Tanıtım Yaparım >> Oyun Sorunları Oyuncu Isteklerı Oyu Icı Hıle Kulanımı Çözerim >> Yeni Gelen Oyunculara Server Hakında Bilgi Veririm >> Kımseyı Banlamam Yardım Etmem(ıtem konusunda) >> [TL] VE GMLİK YAPTİM >> Kurucu Sözünden Çıkmam >> 5 Saat Onlineyim >> Her Konuda Bilgim Var >> GM arayanlar Eklesin Şartları Konuşalım ( ACİL !!!! ) dc konuşa biliriz enes#9449
Üzgünüm Özellikleri Barındıramıyorsun Seninle Önceden Konuşmuştuk :) İyi Günler

Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri