kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Divane Discord Turnuvası #5

Bekir.CANPOLAT

ᴋᴇʏғɪɴᴇ ᴅüşᴋüɴ ᴀᴅᴀᴍ
Fahri Üye
Konular
1,313
Çözüm
19
Online süresi
1mo 5d
Reaksiyon Skoru
1,503
Altın Konu
15
TM Yaşı
12 Yıl 12 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
332
MmoLira
1,605
DevLira
41
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Etkinlik Açıklaması

Kayıt Kuralları :
- Turnuvaya kayıtlı olmayan oyuncular karşılaşmada yer alamaz lakin önemli bir sebepten dolayı gelemediyse benle iletişime geçip başka bir oyuncuyu alabilirsiniz. (Küme farkı olmadan)
- Kayıt yaptıran oyuncular teyit için turnuva zamanı size açılan odalarda olmanız yeterlidir. Ekstra bir şeye gerek yoktur.
- Discord adresimiz:
- Detaylar discord adresimizde turnuva-bilgi kanalında paylaşılacaktır.
- Kayıtlarını teyit ettiren takımların turnuva saatinden 30 dakika önce (15.00) discord adresimizde olması zorunludur.
- Kayıtlar dolduğu zaman kayıt olmamazlık yapamyın gelmeyen takım yerine başka takım alınacaktır.
- Elmas 1 ve üstü oyuncuların kayıtları geçersiz sayılacaktır.
Turnuva Kuralları :
- Hakaret, ''küfür, ırkçı söylemler vb.'' gibi durumlar hariç, oyuncular genel sohbeti kullanabilirler.
- Ctrl 1/2/3/4/6 Komutları serbesttir
- Turnuva sırasında her takımın her maç toplamda 10'ar dakika oyun duraklatma hakkı vardır.
- Takım savaşları sırasında oyunu durduran takımlar elenir.
- Odalarınız açıldığında takım kaptanalrı 5 dakika içersinde gelmezlerse takımınız diskalifiye edilecektir.
- Maç sonuçlarını takım kaptanları SS alarak discord üzerinden #Turnuva-resim kısmına atacaktır.
- Turnuva ile ilgili şikayetlerinizi Riot Games'e ulaştırmak için "odulluturnuva@riotgames.com" eposta adresine etkinlik kodu ile talep gönderebilirsiniz.

Ödüller Riot’tan
BİRİNCİLER
Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm
İKİNCİLER
Gizemli Kostüm
ÜÇÜNCÜLER
prizes.BOOST.20
DÖRDÜNCÜLER
prizes.BOOST.28
Ödüller Organizatörden
Ödüller Riot Tarafından Verilecektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri