- Konular
- 1,313
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,503
- Altın Konu
- 15
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 332
- MmoLira
- 1,605
- DevLira
- 41
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Etkinlik Açıklaması
Kayıt Kuralları :
- Turnuvaya kayıtlı olmayan oyuncular karşılaşmada yer alamaz lakin önemli bir sebepten dolayı gelemediyse benle iletişime geçip başka bir oyuncuyu alabilirsiniz. (Küme farkı olmadan)
- Kayıt yaptıran oyuncular teyit için turnuva zamanı size açılan odalarda olmanız yeterlidir. Ekstra bir şeye gerek yoktur.
- Discord adresimiz:
- Detaylar discord adresimizde turnuva-bilgi kanalında paylaşılacaktır.
- Kayıtlarını teyit ettiren takımların turnuva saatinden 30 dakika önce (15.00) discord adresimizde olması zorunludur.
- Kayıtlar dolduğu zaman kayıt olmamazlık yapamyın gelmeyen takım yerine başka takım alınacaktır.
- Elmas 1 ve üstü oyuncuların kayıtları geçersiz sayılacaktır.
Turnuva Kuralları :
- Hakaret, ''küfür, ırkçı söylemler vb.'' gibi durumlar hariç, oyuncular genel sohbeti kullanabilirler.
- Ctrl 1/2/3/4/6 Komutları serbesttir
- Turnuva sırasında her takımın her maç toplamda 10'ar dakika oyun duraklatma hakkı vardır.
- Takım savaşları sırasında oyunu durduran takımlar elenir.
- Odalarınız açıldığında takım kaptanalrı 5 dakika içersinde gelmezlerse takımınız diskalifiye edilecektir.
- Maç sonuçlarını takım kaptanları SS alarak discord üzerinden #Turnuva-resim kısmına atacaktır.
- Turnuva ile ilgili şikayetlerinizi Riot Games'e ulaştırmak için "odulluturnuva@riotgames.com" eposta adresine etkinlik kodu ile talep gönderebilirsiniz.
Ödüller Riot’tan
BİRİNCİLER
Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm
İKİNCİLER
Gizemli Kostüm
ÜÇÜNCÜLER
prizes.BOOST.20
DÖRDÜNCÜLER
prizes.BOOST.28
Ödüller Organizatörden
Ödüller Riot Tarafından Verilecektir.
Kayıt Kuralları :
- Turnuvaya kayıtlı olmayan oyuncular karşılaşmada yer alamaz lakin önemli bir sebepten dolayı gelemediyse benle iletişime geçip başka bir oyuncuyu alabilirsiniz. (Küme farkı olmadan)
- Kayıt yaptıran oyuncular teyit için turnuva zamanı size açılan odalarda olmanız yeterlidir. Ekstra bir şeye gerek yoktur.
- Discord adresimiz:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Detaylar discord adresimizde turnuva-bilgi kanalında paylaşılacaktır.
- Kayıtlarını teyit ettiren takımların turnuva saatinden 30 dakika önce (15.00) discord adresimizde olması zorunludur.
- Kayıtlar dolduğu zaman kayıt olmamazlık yapamyın gelmeyen takım yerine başka takım alınacaktır.
- Elmas 1 ve üstü oyuncuların kayıtları geçersiz sayılacaktır.
Turnuva Kuralları :
- Hakaret, ''küfür, ırkçı söylemler vb.'' gibi durumlar hariç, oyuncular genel sohbeti kullanabilirler.
- Ctrl 1/2/3/4/6 Komutları serbesttir
- Turnuva sırasında her takımın her maç toplamda 10'ar dakika oyun duraklatma hakkı vardır.
- Takım savaşları sırasında oyunu durduran takımlar elenir.
- Odalarınız açıldığında takım kaptanalrı 5 dakika içersinde gelmezlerse takımınız diskalifiye edilecektir.
- Maç sonuçlarını takım kaptanları SS alarak discord üzerinden #Turnuva-resim kısmına atacaktır.
- Turnuva ile ilgili şikayetlerinizi Riot Games'e ulaştırmak için "odulluturnuva@riotgames.com" eposta adresine etkinlik kodu ile talep gönderebilirsiniz.
Ödüller Riot’tan
BİRİNCİLER
Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm
İKİNCİLER
Gizemli Kostüm
ÜÇÜNCÜLER
prizes.BOOST.20
DÖRDÜNCÜLER
prizes.BOOST.28
Ödüller Organizatörden
Ödüller Riot Tarafından Verilecektir.