HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Etkinlik Açıklaması
Turnuva sadece İzmir Demokrasi Üniversitesi öğrencilerine özeldir ve her hafta yapılacaktır.
Turnuva kayıt için oyuncuların discrod sunucumuzda(
Kayıt olurken 5 oyuncu da aynı takım ismi ile kayıt olmak zorundadır.
Kayıt olurken açıklama kısmına sizlere verilen kimlik kodlarını yazmak zorundasınız.
Turnuva Chartı(Turnuva Ağacı) : Discord sunucumuzda paylaşılacak.
"Turnuva ile ilgili şikayetlerinizi Riot Games'e ulaştırmak için "odulluturnuva@riotgames.com" eposta adresine etkinlik kodu ile talep gönderebilirsiniz.
Turnuva Genel Kuralları
1-Turnuvalara katılan bütün takımlar Riot Games Türkiye turnuva genel kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır.
1.1-Oyuncular İDÜ E-spor Discord suncusunda bulunan #kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
2-Turnuvaya katılmak isteyen her oyuncunun, katılacağı takım ismiyle etkinliğe kayıt yaptırması gerekmektedir. Takım adı belirtilmeden yapılan kayıtlar geçersiz sayılacaktır.
4-Tüm maçlar tek maç üzerinden oynanacaktır. (Duruma göre final maçları Bo3)
5-Turnuva sırasında yaşanan problemler, elçinize iletilmelidir.
6-Ödüller sadece final maçında oynayan 5 oyuncuya verilecektir. Yedek oyunculara ödül yüklemesi yapılmayacaktır.
7-Maç esnasında savaş sırasında oyunu durdurmak yasaktır. Her takımın 3 kez (maks. 10dk) durdurma hakkı vardır
8-Turnuva saatinden 5 dakika önce herkesin turnuva odasında hazır olması gerekmektedir.
9-Turnuva ağacında üstte olan takımlar odayı "X vs Y Takımı" şekline kurmalıdırlar.
10- Discord üzerinden oyuncular, takımlarını teyit ettirmek zorundadırlar.
11- Turnuva sonuçlarını discordda bulunan #turnuvasonuc kanalına atmak zorundadırlar.
12-En az 20 şampiyon şarttır, level sınırı yoktur.
İletişim: ahmetguzel2000@outlook.com
Ödüller Riot’tan
BİRİNCİLER
3200 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
İKİNCİLER
2500 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
ÜÇÜNCÜLER
1200 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
DÖRDÜNCÜLER
800 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
Turnuva sadece İzmir Demokrasi Üniversitesi öğrencilerine özeldir ve her hafta yapılacaktır.
Turnuva kayıt için oyuncuların discrod sunucumuzda(
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
) bulunmaları gerekmektedir.Kayıt olurken 5 oyuncu da aynı takım ismi ile kayıt olmak zorundadır.
Kayıt olurken açıklama kısmına sizlere verilen kimlik kodlarını yazmak zorundasınız.
Turnuva Chartı(Turnuva Ağacı) : Discord sunucumuzda paylaşılacak.
"Turnuva ile ilgili şikayetlerinizi Riot Games'e ulaştırmak için "odulluturnuva@riotgames.com" eposta adresine etkinlik kodu ile talep gönderebilirsiniz.
Turnuva Genel Kuralları
1-Turnuvalara katılan bütün takımlar Riot Games Türkiye turnuva genel kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır.
1.1-Oyuncular İDÜ E-spor Discord suncusunda bulunan #kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
2-Turnuvaya katılmak isteyen her oyuncunun, katılacağı takım ismiyle etkinliğe kayıt yaptırması gerekmektedir. Takım adı belirtilmeden yapılan kayıtlar geçersiz sayılacaktır.
4-Tüm maçlar tek maç üzerinden oynanacaktır. (Duruma göre final maçları Bo3)
5-Turnuva sırasında yaşanan problemler, elçinize iletilmelidir.
6-Ödüller sadece final maçında oynayan 5 oyuncuya verilecektir. Yedek oyunculara ödül yüklemesi yapılmayacaktır.
7-Maç esnasında savaş sırasında oyunu durdurmak yasaktır. Her takımın 3 kez (maks. 10dk) durdurma hakkı vardır
8-Turnuva saatinden 5 dakika önce herkesin turnuva odasında hazır olması gerekmektedir.
9-Turnuva ağacında üstte olan takımlar odayı "X vs Y Takımı" şekline kurmalıdırlar.
10- Discord üzerinden oyuncular, takımlarını teyit ettirmek zorundadırlar.
11- Turnuva sonuçlarını discordda bulunan #turnuvasonuc kanalına atmak zorundadırlar.
12-En az 20 şampiyon şarttır, level sınırı yoktur.
İletişim: ahmetguzel2000@outlook.com
Ödüller Riot’tan
BİRİNCİLER
3200 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
İKİNCİLER
2500 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
ÜÇÜNCÜLER
1200 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
DÖRDÜNCÜLER
800 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10