Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CANER NET CAFE LOL TURNUVASI #46

Bekir.CANPOLAT

ᴋᴇʏғɪɴᴇ ᴅüşᴋüɴ ᴀᴅᴀᴍ
Fahri Üye
Konular
1,313
Online süresi
1ay 5g
Reaksiyon Skoru
1,502
Altın Konu
15
Başarım Puanı
332
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 14 Gün
MmoLira
1,602
DevLira
41

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Etkinlik Açıklaması

Turnuvaya katılmak isteyen her oyuncunun, katılacağı takım ismiyle etkinliğe kayıt yaptırması gerekmektedir. Takım adı belirtilmeden yapılan kayıtlar, geçersiz sayılacaktır.
· Turnuvaya kayıt yaptırmamış oyunculara ödül yüklenemez.
· Katılım için seviye sınırlaması bulunmamaktadır.
· Turnuva kayıtları kapandıktan sonra yeni kayıt yapılamamaktadır.
· Turnuva sırasında yaşanan problemler, turnuva hakemlerine iletilmelidir.
· Ödüller sadece final maçında oynayan 5 oyuncuya verilecektir. Yedek oyunculara ödül yüklemesi yapılmayacaktır.
· Ödüller turnuva bitiş tarihinden 2 hafta içinde yüklenecektir. Yoğunluk sebebiyle bu sürenin uzama ihtimali olduğunu lütfen unutmayın.
· Turnuva kaydı kapandığı sırada yapılmış olan en güncel takım kaydı geçerlidir ve takımların kayıtların kapanmasının ardından kadrolarında yapacağı değişiklikler geçersiz sayılacaktır.
· Turnuvalara katılan bütün takımlar Riot Games Türkiye turnuva genel kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır.
· Turnuva ile ilgili şikayetlerinizi "odulluturnuva@riotgames.com" eposta adresine turnuva kodu ile birlikte gönderebilirsiniz

Ödüller Riot’tan
BİRİNCİLER
3200 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
İKİNCİLER
2500 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
ÜÇÜNCÜLER
1200 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
DÖRDÜNCÜLER
800 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
Ödüller Organizatörden
Ödüller riottan
Yeri

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri