romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İKÇÜ E-SPOR TURNUVASI TEMMUZ #2

Bekir.CANPOLAT

ᴋᴇʏғɪɴᴇ ᴅüşᴋüɴ ᴀᴅᴀᴍ
Fahri Üye
Konular
1,313
Çözüm
19
Online süresi
1mo 5d
Reaksiyon Skoru
1,503
Altın Konu
15
TM Yaşı
13 Yıl
Başarım Puanı
332
MmoLira
1,605
DevLira
41
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Etkinlik Açıklaması

Discord sunucusunda 5 kişi yani takım olarak odalarda durmanız gerekmektedir. discord sunucusuna katılamayacak olan arkadaşlar önceden turnuvadan yetkili birine bildirmesi gerekmektedir.
Turnuvaya kayıt yaptıran herkes aşağıdaki maddeleri okuyup ve anlamış sayılmaktadır.
Turnuvaya sadece İKÇÜ öğrencileri katılabilir. Bu yüzden ek açıklamalar kısmına veya discorddan bana özelden okul kimliklerinizin bir fotoğraf uzantısını(hızlıresim'e yükleyip) link olarak atmalarını rica ediyoruz.
Turnuvaya katılmak isteyen her oyuncunun, katılacağı takım ismiyle etkinliğe kayıt yaptırması gerekmektedir. Takım adı belirtilmeden yapılan kayıtlar, geçersiz sayılacaktır. Takım oyuncularının TEKER TEKER kayıt yaptırması gerekir. Aksi takdirde kayıt kabul edilmez
Turnuvaya kayıt yaptırmamış oyunculara ödül yüklenemez. Elemeler tek maç üzerinden (BO1) final maçı ise üç maç üzerinden (BO3) yapılacaktır.
Chartta üstte olan takım odayı kurar, turnuva maçları "Turnuva Çekilişi" modunda kurulması gerekmektedir. Katılım için seviye sınırlaması bulunmamaktadır ancak her oyuncunun en az 16 şampiyona sahip olması gerekmektedir.
Ödüller sadece final maçında oynayan 5 oyuncuya verilecektir. Yedek oyunculara ödül yüklemesi yapılmayacaktır. Ödüller turnuva bitiş tarihinden 2 hafta içinde yüklenecektir. Yoğunluk sebebiyle bu sürenin uzama ihtimali olduğunu lütfen unutmayın.
Takımlar maçların başlangıç saatlerinden 15 dk önce odada hazır bulunmaları gerekmektedir. Maçlara gecikme süresi en fazla 15 dakikadır.
Her takımın oyun içinde 15 dakika duraklatma hakkı vardır. Oyun içinde küfür veya sözlü sataşmada bulunan oyuncuların takımları turnuvadan diskalifiye edilecektir. Mağdur olan takımın ekran görüntüsü atması gereklidir. Turnuva başlangıç saatinden 15 dakika önce tüm takımların kaptanları "IKCU E-Spor" discord odasında bulunmalıdır.
Maç sonu ekran görüntüleri " adresine yüklenip sohbet odasından takım ismi yazılarak atılacaktır. ÖRN: x vs y. kazanan x " Herhangi bir sorun çıkması halinde Discord Sunucusundan Yetkili kişilere ulaşılmalıdır.
Maç sonu ekran görüntülerinde hiçbir şekilde "KARALAMA, OYNAMA, KARAKTERLERİ KAPATMA" eylemleri yasaktır.
Turnuva chartı challonge.com sitesi kullanılarak belirlenecektir.
Ek bilgiler ve ayrıntılar facebook.com/IKCESPOR adresinden duyurulacaktır.
Turnuva chartı instagram.com/ikcuespor, twitch.tv/ikcues ve facebook.com/IKCESPOR adresinden duyurulacaktır.
Turnuva ile ilgili şikayetlerinizi Riot Games'e ulaştırmak için sadece takım kaptanları "odulluturnuva@riotgames.com" eposta adresine etkinlik kodu ile talep gönderebilir.
İftar için takımlar mola alabilir. Rakip takımla anlaşmalı bir saatte buluşup geri maçlar devam etmelidir. Bu süreçte turnuva sorumlusuna haber verilmelidir.
Katılımınız için teşekkürler.

Ödüller Riot’tan
BİRİNCİLER
3200 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
İKİNCİLER
2500 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
ÜÇÜNCÜLER
1200 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
DÖRDÜNCÜLER
800 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri