romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DİGİTAL GAME CAFE 13 TEMMUZ UĞURLAMA

Bekir.CANPOLAT

ᴋᴇʏғɪɴᴇ ᴅüşᴋüɴ ᴀᴅᴀᴍ
Fahri Üye
Konular
1,313
Çözüm
19
Online süresi
1mo 5d
Reaksiyon Skoru
1,503
Altın Konu
15
TM Yaşı
13 Yıl 1 Gün
Başarım Puanı
332
MmoLira
1,605
DevLira
41
Ticaret - 100%
1   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Etkinlik Açıklaması

Etkinlik Açıklaması
---------------------- DİGİTAL GAME CAFE DAVETLİ ETKİNLİK -------------------------------
-Turnuvada her takım için 3 defa oyun duraklatma hakkı vardır toplam 15 dakika takım savaşlarında duraklatma mağlubiyet sebebidir.
- Turnuvada LoL Cafe On
-Turnuvada karşılaşama sırasında maç bitimine kadar rakibini küçük düşürücü gülme haykırma vb. sözler göz ardı edilmeyecektir .
-Turnuva bitiminde kaybeden takım ve kazanan takım birbirlerini tebrik etmesi rica edilmektedir kazanan takım sevincini abartmadan yaşayabilir.
· Turnuvaya kayıt yaptırmamış oyunculara ödül yüklenemez.
· Elemeler tek maç üzerinden oynanmaktadır. (Final 1 Maç)
· Katılım için seviye sınırlaması bulunmamaktadır.
· Turnuva kayıtları kapandıktan sonra yeni kayıt yapılamamaktadır.
· Turnuva sırasında yaşanan problemler, turnuva hakemlerine iletilmelidir.
· Ödüller sadece 1. 2. 3. 4. takımlardaki 5 oyuncuya verilecektir. Yedek oyunculara ödül yüklemesi yapılmayacaktır.
Turnuva esnasında yedek oyuncu karşılaşma sırasında takımına katkı sağlayamaz .
Turnuvada yedek oyuncusu dışında takımlardan oyuncu temin edemez .
· Ödüller turnuva bitiş tarihinden 2 hafta içinde yüklenecektir. Yoğunluk sebebiyle bu sürenin uzama ihtimali olduğunu lütfen unutmayın.
· Turnuva kaydı kapandığı sırada yapılmış olan en güncel takım kaydı geçerlidir ve takımların kayıtların kapanmasının ardından kadrolarında yapacağı değişiklikler geçersiz sayılacaktır.
· Turnuvalara katılan bütün takımlar Riot Games Türkiye turnuva genel kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır.
- Turnuva kurallarına uymayan kişiler diskalifiye edilecektir.
Turnuva organizasyonu sırasında sadece takım kaptanları turnuva hakemi ile görüşmem yapabilir
extra bir çekiliş geriyorsa çekiliş sırasında sadece takım kaptanları bulunmalıdır .
Turnuvada karşılaşmaların sonunda cafe ekipmanlarına zarar vererek tepkisini gösteren kişilerden ekipman zararı karşılanacaktır.
· Turnuva ile ilgili şikayetlerinizi Riot Games'e ulaştırmak için sadece takım kaptanları odulluturnuva@riotgames.com" eposta adresine etkinlik kodu ile talep gönderebilir.

Ödüller Riot’tan
BİRİNCİLER
3200 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
İKİNCİLER
2500 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
ÜÇÜNCÜLER
1200 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
DÖRDÜNCÜLER
800 RP, Gizemli Sandık, Gizemli Kostüm, prizes.BOOST.10
Ödüller Organizatörden
Ödüller Riot’tan
Yeri

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri