Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
zaten build ettim, ne kadar daha build etmek lazım 

Benimle bu tarz iğneleyici konuşmalara girme.Şaka mısın? Ch düşerken yanın'da sen mi vardın? Ne yani core ve düşme sorunlarının çözümü yok mu direk pat diye konuya gelip bunu yazıyorsun soramaz mısın ilk? Bu kadar ön yargılı olmanda ki amacı anlayamadım.
Wslik bir sf de damage olmazsa o sf çöptür bu wsliğin kuralıdır adamlar direk oyuna girip savaşmak istiyor, İstediği karakter diğer karakterlerden düşükse ne anlarsın bu işten sen oyun belki de bu yüzden kapandı?
Sorun nedir?
Bildiğim bir files olduğu için kullanmak isteyenlere hatırlatma geçtim.
Çözmek istiyorsan sorunlarını çöz kullan,sat yada paylaş.
CH düşerken de core verirken de ben vardım.
alla alla öyle mi dersinBenimle bu tarz iğneleyici konuşmalara girme.
Bildiğim bir files olduğu için kullanmak isteyenlere hatırlatma geçtim.
Çözmek istiyorsan sorunlarını çöz kullan,sat yada paylaş.
CH düşerken de core verirken de ben vardım.

Benim geliştirmesinde yardımcı olduğum alt yapıyı kullanan birisin.alla alla öyle mi dersin![]()
Bişeyler yapabilseydin kendi alt yapını kullanırdın.
Tek yapabildiğin sağa sola sallamak.
Benim geliştirmesinde yardımcı olduğum alt yapıyı kullanan birisin.
Bişeyler yapabilseydin kendi alt yapını kullanırdın.
Tek yapabildiğin sağa sola sallamak.
ewq:sanjkwjkeaşmdksamkejıamsd sorunlu musun kardeşim sen*
Çöp alt yapı diye filesi arşive attım neyin dialoğu bu e:WQdaskjekojaskmdais madem geliştirmesinde yardımcı oldun neden farklı bi db kullanmadım akıl sorusu eW
SA.eıojsaösldşadaVe bunu yazarken utanmalısın ki "Benim geliştirmesinde yardımcı olduğum alt yapıyı kullanan birisin.'' yardımcı olduğu şey de falan filan bunla övünmen üst düzey saçmalık zaten

https://forum.turkmmo.com/konu/3654247-xasasinato-gelismis-saltanat-files-249-250/page-8 - 2018 Sayfa 8.
https://forum.turkmmo.com/konu/3654247-xasasinato-gelismis-saltanat-files-249-250/page-8 - 2019
diğeri de yakında izle sadece aslan yabancı forumdan copy paste yapmaya benzemez bunlar :d
Neyse git sana admin tool için yazdığım konuşmayı at buraya da havan olsun
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)